ویژه برنامه آغاز دهه مبارک فجر در دانشکده فنی و مهندسی واحد

۱۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۱۰ کد : ۱۳۱۰

به مناسب آغاز دهه مبارک فجر، امروز سه شنبه 12 بهمن 95 ویژه برنامه ای با هماهنگی دفتر فرهنگ اسلامی واحد راس ساعت 11 صبح  با حضور جمعی ازدانشجویان ، مسئولان و همکاران در محوطه دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار شد.

نواختن زنگ انفلاب " راس ساعت  8/45 صبح در دانشکده ، اجرای " پاتوق بچه­ های انقلاب " شامل برگزاری ورک شاپ، سخنرانی ،اجرای پرفورمنس و ...  کافه انقلاب  ، عکاس خانه انقلاب و .....  از جمله این برنامه ها بود .

درادامه این برنامه فرهنگی ،با همکاری اداره ورزش واحد، مسابقات ورزشی  درهر یک از رشته های تیر اندازی با کمان وفوتبال دستی   همراه با اهداء جوایزدر حیاط دانشکده فنی و مهندسی به تفکیک برگزار شد که با استقبال قابل توجهی از سوی  شرکت کنندگان همراه بود .

تمامی این برنامه ها بر اساس جدول زمان بندی اعلام شده  از سوی دفتر فرهنگ اسلامی  و اداره ورزش  در سایر دانشکده ها و ساختمان علوم پایه  به زودی برگزار خواهد شد .

* روز شنبه تاریخ 95/11/16 روز اختصاصی دانشکده هنر و معماری

* روز یکشنبه تاریخ 95/11/17 روز اختصاصی دانشکده علوم انسانی