در باره نشریه روناک/ تصاویر

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۴ کد : ۱۶۲۷
در باره نشریه روناک/ تصاویر

نشریه  دوماهانه روناک به سردبیری دامون چاقمی  و مدیر مسئولی شایان جعفری و صاحب امتیازی کانون دانشجویی ادب و هنر واحد تهران غرب در اولین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تبریزدر شهریورماه 95  حائز رتبه شایسته تقدیر  شد.

این نشریه هم چنین با حضور فعال در جشنواره  تیتر 10 کل دانشگاههای سراسر کشور از بین 4053 نشریه  به مرحله دوم داوری راه یافته  و جز 40 نشریه برتر کشور معرفی شد.

از اینرو در اولین جلسه هم اندیشی سرپرستان ودبیران کانونهای دانشجویی و سرپرستان و مدیران مسئولان نشریات دانشجویی  واحد که روز 10 اردیبهشت 96 در سالن شورای ساختمان اداری قلهک برگزار شد از دست اندکاران این نشریه  قدردانی شده و بران شدیم  معرفی کلی از این نشریه  جهت آشنایی ارائه نماییم .

*مدیر مسئول نشریه‌ی روناک:

شایان جعفری، دانشجوی کارشناسی برق

*صاحب امتیاز نشریه‌ی روناک:
کانون شعر و ادب پارسی واحد تهران غرب

*اعضای هیئت تحریریه :
راضیه فولادی سپهر (استادیار و عضو هیئت علمی)- دامون چاقمی (کارشناسی ارشد برق)-شایان جعفری (کارشناسی برق)

*سال اخذ مجوز نشریه:
فروردین‌ماه 1394

*سال انتشار اولین شماره‌ی نشریه:

*تعداد نسخه های منتشر شده نشریه :
شش نسخه

*برنامه‌ها و اهداف نشریه :
هدف از تشکیل کانون شعر و ادب و نشریه روناک از ابتدا به چند دسته تقسیم می‌شد که همواره بر این اصول پای بند هستیم:

1. حفظ زبان پارسی که این اواخر از دغدغه‌های مهم آحاد جامعه است.
  2. جذب عموم دانشجوها و ارتقای سطح فرهنگی و ادبی آن‌ها.
  3.  شناخت افراد نخبه در دانشگاه در زمینه‌ی فرهنگ، ادب و هنر و استفاده‌ی بهینه از این افراد.
  4. بهره‌وری از امکانات موجود به نحو احسنت برای جلوگیری از معضلاتی که در کمین دانشجوها است و شاید با ایجاد سرگرمی سالم بتوان از این خطر جلوگیری کرد.
  5. ایجاد فضای رقابتی و در عین حال دوستانه برای جذب بیشتر مخاطب.

6- ایجاد فضایی در سطح کلان کشوری برای نمایش توانایی‌ها و تعامل با سایر کانون‌های هم‌راستا.

*مضمون و محتوای نشریه‌ی روناک :
شعر، گزارش، خبر و مقالات فرهنگی، هنری و ادبی