ترجمه کتابpower electronics از سوی اعضای هیات علمی گروه مهندسی برق واحد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۹ کد : ۱۶۹۸

کتاب  circuits , Devices  and applications))power electronics  تالیف پروفسور محمد رشید  استاد دانشگاه پردو آمریکا  یکی از معتبرترین کتابهای الکترونیک قدرت به شمار می آید   که  ویرایش چهارم آن  توسط  علیرضا سیادتان  عضو هیات علمی و استادیار گروه مهندسی برق واحد و  سید ابراهیم افجه ای  عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی  و عضو هیات علمی نیمه وقت  گروه مهندسی برق  واحد ترجمه شد .

برگردان این کتاب به فارسی با عنوان " الکترونیک قدرت ( مدارها ، عناصر و کاربردها) "  توسط انتشارات نیاز دانش  در 1000 نسخه و در 1024 صفحه  در قالب  5 بخش و  17 فصل در نیمه دوم سال 96-95 چاپ و متنشر شده است.

5 بخش  دربرگیرنده این کتاب عبارتند از :دیودهای قدرتی و پکسوسازهای قدرت ، ترانزیستورهای قدرت  و مبدل های  DC-DC ، اینورترها ، تریستورها  و مبدل های  تریستوری ، کاربردها  و حفاظت الکترونیک قدرت.

این کتاب در ایران همانند اکثر دانشگاههای جهان در دوره های برق و رشته های وابسته تدریس می شود  وحتی برای مهندسانی که در زمینه طراحی و کاربردهای الکترونیک قدرت فعالیت می کنند بسیار مفید است .  این کتاب شامل جدیدترین مباحث در زمینه ی سیستم های قدرت  است که با مثالهای  متعددی در هر بخش همراه  است  ودر چاپ اخیر آن  تغییرات زیادی نسبت به چاپ های قبل به وجود آمده است  که از جمله آ ن میتوان به  بررسی روش های  جدید مدولاسیون و از همه مهمتر  به کارگیری برنامه  SPICE در طراحی و تحلیل  مدارها  و هم چنین درقسمت کاربردها ، Facts  ، کلیدهای استاتیک ، منابع تغذیه و راه اندازهای dc وac اشاره کرد .