تمدید مهلت ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی واحد

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۱۷۷۸ اخبار اخبار تصویری
تمدید مهلت ثبت نام در جشن فارغ التحصیلی واحد

بدینوسیله به اطلاع  می رساند:

* مهلت ثبت نام جشن فارغ التحصیلی تا تاریخ 96/4/15 تمدید شد.

* شناسه پرداخت از پروفایل شخصی  متقاضیان  قابل دریافت می باشد.

*در صورت به حد نصاب نرسیدن تعداد متقاضیان امکان لغو مراسم وجود دارد ، بنابراین برای برگزاری مراسمی باشکوه دوستان خود را تشویق به ثبت نام نمایید. منتظر شرکت شما در جشن سال 96 هستیم.

قابل توجه آنکه :

دانشجویانی که علاقه مند به شرکت در جشن فارغ التحصیلی واحد می باشند ، جهت شرکت در مراسمی که در تاریخ 3 مرداد 96  برگزار می شود فرم ذیل را تکمیل و به آدرس graduate@wtiau.ac.ir  ارسال نمایند.

• جهت برنامه ریزی بهتر و برگزاری مراسمی باشکوه ثبت نام خود را به روزهای پایانی موکول نکنید.
  • دانشجویانی که در نیمسال دوم 96-95 فارغ التحصیل می شوند و فارغ التحصیلان سنوات قبل، در صورت عدم شرکت در مراسم های قبلی مجاز به شرکت در این مراسم می باشند.
  • هزینه شرکت در مراسم برای هر دانشجو 800،000 ریال و هر همراه 500،000 می باشد.
  • مبلغ اعلام شده جهت شرکت در مراسم را به شماره حساب سیبا  0110622982008 (دانشگاه آزاد واحد تهران غرب) نزد بانک ملی شعبه تورج (واقع در قلهک ) واریز و شماره فیش واریزی را در فرم ثبت نام درج نمایید.
  • هزینه مذکور را از طریق شعبه بانک پرداخت و شناسه واریز خود را اعلام نمایید.
  • دانشجویان شرکت کننده می بایست در هر گروه آموزشی با هماهنگی و هم فکری یکدیگر یک نماینده به ریاست دانشکده  معرفی نمایند و در نهایت یک یا چند نماینده از هر دانشکده در جلسات هماهنگی حضور خواهد داشت.

فرم ثبت نام