ثبت نام اولیه دانشگاهیان متقاضی سفر به عتبات عالیات (دوره هفدهم)

۱۸ تیر ۱۳۹۶ | ۲۰:۴۶ کد : ۱۸۶۱

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی لبیک،ثبت نام هفدهمین دوره از عتبات ویژه دانشگاهیان سراسر کشور در سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.irآغاز شده و تا ۲۲ تیرماه ادامه خواهد داشت.

بر اساس این گزارش،این ثبت نام شامل دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم،وزارت بهداشت،دانشگاه آزاد اسلامی،پیام نور،غیرانتفاعی،دانشگاه های علمی –کاربردی،دانشگاه های نظامی و ... در سراسر کشور می شود.

گفتنی است؛اساتید دانشگاه ها،دختران مجرد،پسران دانشجو،متاهلین و کارمندان دانشگاه ها می توانند در عتبات دانشگاهیان ثبت نام کنند.

سفرهای عتبات دانشگاهیان از لحاظ ویژگی های فرهنگی،آموزشی،برنامه های زیارتی ، مالی و ... تفاوت هایی با کاروان های عادی دارد که قطعا این سفر را تبدیل به خاطره ای ماندگار در ذهن دانشگاهیان کشور خواهد کرد.

لازم به ذکر است،متقاضیان تا ۲۲ تیرماه برای ثبت نام در هفدهمین دوره عتبات دانشگاهیان فرصت دارند.علاقمندان در فرصت باقیمانده برای ثبت نام اقدام کنند و نام نویسی را به لحظات آخر موکول نکنند.

برای حصول از شرایط ثبت نام  وارد شدن به سامانه ثبت نام عتبات دانشگاهیان اینجا کلیک کنید