نکته نظرات مرتضی براری معاون حقوقی ، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص کارآفرینی در جلسه هیات رییسه واحد

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۲ کد خبر : ۱۹۹۰ اخبار اخبار تصویری

روز دوشنبه 13 ام شهریور 96 مرتضی براری معاون حقوقی ، امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه هیات رییسه واحد حضور یافت و با تکیه بر رونق و اهمیت کارآفرینی در راستای مجموعه برنامه های منظور شده از سوی مرکز تحقیقات اقتصاد خلاق واحد نکات مهمی را جهت حصول نتیجه و تحقق اهداف مد نظر به شرح ذیل بیان کرد :

1-.ضرورت تغییر در نگاه دانشگاه به سرمایه های انسانی

نیروی انسانی نهفته دردانشگاه چه در سمت اساتید و چه در بخش دانشجویی بهترین سرمایه های دانشگاه هستند. هرنفر و یا هر گروه کاری می تواند با یک ایده خوب، یک استارت آپ راه اندازی کند و منشاء تولید درآمد و ایجاد ارزش برای دانشگاه باشد. لازمه این امر، ایجاد تحول در دانشگاه با ترویج فرهنگ کارآفرینی ، تولید و اشتغال زایی است که از محورهای اساسی اقتصاد مقاومتی اند.

2.ضرورت آشنایی جامعه دانشگاهیان با ادبیات حاکم بر تولید و ایجاد اشتغال از طریق :

دعوت از کارآفرینان موفق برای حضور در دانشگاه، بازدید از مراکز و صنایع اقتصاد خلاق برای آشنایی با محیط کسب و کارهای خلاق و نوآور، برگزاری منظم رویدادهایی برای شناسایی استعدادها و ایده های خلاقانه در تمامی فصول و علی الخصوص همزمان با برگزاری اولین همایش ملی اقتصاد خلاق توسط واحد تهران غرب در زمستان امسال .

3. ضرورت ایجاد مکان هایی برای فعالیت هسته های فناورانه در کنار اساتید خبره و کارآفرین در این باره لازم است مکان هایی برای فعالیت گروه های کارآفرین تخصیص پیدا کند و این گروه ها با حداقل تجهیزات به اجرایی سازی ایده های خود اقدام کنند. همچنین از مشاوره های لازم فنی، حقوقی و کارآفرینی استفاده نمایند.

4. توجه به آموزش فنی و حرفه ای در سطح دانشگاه                                                                    لازمه ایجاد و تقویت روحیه کارآفرینی در دانشجویان و اساتید، ارائه آموزش های مهارتی با هدف ایجاد اشتغال پایدار است که لازم است دانشگاه به این موضوع توجه کافی نماید.

5.حمایت از کسب و کارهای نوپا با ارائه خدمات بازاریابی و برندسازی