پیام تبریک پروین داداندیش رییس واحد به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم

۱۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۳ کد خبر : ۱۹۹۹ اخبار

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

الْیَوْمَ أَکْمَلْتُ لَکُمْ دینَکُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الإِسْلاَمَ دینًا (سوره مائده آیه 3 )

امروز (روز غدیر خم) دین شما را به حد کمال رساندم و نعمتم را بر شما تمام کردم و اسلام را بعنوان دین برای شما پسندیدم.

روز هیجدهم ذی الحجه ، روز عید غدیر از جمله شریفترین و والاترین اعیاد مسلمانان  می باشد.

واقعه غدیر ،نشانه و رمزى از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

اینجانب با کمال مسرت و شادمانی، فرا رسیدن عید سعید غدیر خم ، عید عدالت و رهبری ،عید انسانیت و کمال دین ، عید امید آفرینی در دل ها  و تداوم رسالت محمد (ص) در ولایت علی (ع) را به  تمامی اساتید فرهیخته و عالیقدر ، کارکنان پر تلاش  و ساعی و دانشجویان ارجمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تبریک و تهنیت عرض نموده ، از درگاه ایزد منان  توفیق پیروی از مکتب امامت و ولایت را برای همگان مسئلت می نمایم و امیدوارم بتوانیم  با درک صحیح از این واقعه عظیم،در مسیر ولایت امیرالمومنین علی( علیه السلام )  ، ائمه اطهار و ولی امر زمان حرکت نماییم.

پروین داداندیش

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب