برگزاری نخستین جلسه دفاع از پایان نامه دکتری دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی واحد

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۲:۲۲ کد : ۲۰۲۳

امروز 29 شهریور 96 ، نخستین جلسه دفاع از پایان نامه دکتری تخصصی (Ph.D) دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی  واحد ،  از سوی سیامک حسین زاده  دانشجوی مکانیک – تبدیل انرژی برگزار شد .

سیامک حسین زاده ، دانشجوی  مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) مکانیک – تبدیل انرژی  و  ورودی سال 93  پس از گذشت سه سال از پایان نامه دکتری تخصصی خود با عنوان" مطالعه تجربی خواص اپتیکی و حرارتی پنجره های هوشمند با لایه های نانو کامپوزیتی اکسید تنگستن و نقره "تحت نظارت اساتید راهنما: رامین قاسمی اصل استادیار مکانیک واحد تهران غرب و علی بهاری استاد تمام رشته نانو تکنولوژی از دانشگاه ادنسه دانمارک و مشاوره امیرهوشنگ رمضانی استادیار فیزیک واحد تهران غرب با درجه عالی دفاع کرد .

این پایان نامه از سوی دو داور خارجی به نام های  امیرحسین ساری استادیار نانو تکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران  و محمدرضا حاج محمدی استادیار مکانیک- تبدیل انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مورد ارزیابی  قرار گرفت و در نهایت با جمع نظرات اساتید راهنما ، مشاور و داوران و احتساب نمره  مقالات مستخرج از این پایان نامه ، به آن  نمره  20 اختصاص داده شد .

از این رساله دو  مقاله معتبر بین المللی(ISI)  با عنوان های

1the  injection of Ag nanoparticles on surface of wo3 thin film : enhanced electrochromic coloration efficiency and switching response

2- n- type WO3 semiconductor as a cathode electrochromic material for ECD devices

درمجله Journal  of Materials science: materials in Electronics  با IF=2.49   به چاپ رسیده است  .

همچنین  مقاله دیگری با عنوان

effect of post annealing on electrochromic properties of new layer-by-layer electrochromic distinct  arrengements(WO3+Ag+AU)

از این رساله مستخرج و در یازدهمین کنفرانس بین المللی آسیایی –اروپایی plasma surface engineering   کره ;پذیرفته و  ارائه شد.

جامعه دانشگاهی واحد تهران غرب ضمن تبریک صمیمانه به سیامک حسین زاده ، موفقیت و پیروزی روز افزون  وی را در تمام مراحل کاریی و زندگی از ایزد منان مسئلت می نماید .