برگزاری کارگاه"ارتقاء کیفیت تدریس برمبنای استفاده از هوش هیجانی"در دانشکده مدیریت واحد

۰۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۰۴۰

با هماهنگی دفتر برنامه ریزی و توانمندسازی نیروی انسانی واحد  ، کارگاه  آموزشی با عنوان " ارتقاء کیفیت تدریس بر مبنای استفاده از هوش هیجانی   " ویژه اعضای  هیات علمی  در دانشکده مدیریت ، از سوی ازیتا جویباری  استادیار مدیریت آموزشی واحد  برگزار شد .

در این کارگاه آموزشی سعی شد شرکت کنندگان با  مفهوم هوش و انواع آن  ، مهفوم هوش هیجانی ، اهمیت هوش هیجانی درآموزش ، مفهوم یادگیری و تدریس ،تفاوت IQ با  QE ، عوامل به وجودآورنده  هوش هیجانی ، مولفه های هوش هیجانی( خودشناسی ، مدیریت استرس ، همدلی ، ارتباط ، مسئولیت پذیری ، جسارت طلبی) ، نحوه کنترل یا تایید احساسات ، بهبود ارتباطات غیرکلامی، تشخیص احساسات دانشجویان و پاسخ دادن به آنها  ، نحوه برقراری ارتباط  با دانشجویان توسط اساتید ، معلم و هوش هیجانی و ..... آشنا شوند .