برگزاری کارگاه آموزشی"معارف دهه ولایت " در دانشکده علوم انسانی واحد

۰۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۸ کد : ۲۱۴۴

امروز سوم آبان 96 ،کارگاه آموزشی با عنوان معارف دهه ولایت  از سوی دفتر فرهنگ اسلامی واحد  تحت پوشش  حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی  با حضور جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان در سالن اجتماعات  دانشکده علوم انسانی واحد به مدت 8 ساعت برگزار شد .

مدرس این کارگاه  حجت الاسلام و المسلمین  حاج آقا علی معتمدی  مدیر حوزه علوم اسلامی هنر و رسانه دانشگاه صدا و سیما و استاد مدعو گروه معارف اسلامی واحد تهران غرب بود

در این کارگاه سعی شد شرکت کنندگان  با مطالب : امامت و ذریه حضرت علی (ع) ، امامت و نسل پیامبر (ص)، قران و معرفی امام ، گرفتن بیعت برای همه امامان ، اعلام برنامه های خاتم الاوصیا ، رستگاری در گرو اطاعت از امام ، وقایع پس از غدیر ، ویژگیهای امام معصوم ، شرایط التزام و پایداری مردم به امر ولی و امام ،  اجرای درست احکام دینی در جوامع اسلامی ، تعریف واژه های صبر ، حلم ، انصاف و عدالت .... آشنا شوند .