نکته نظرات پروین داداندیش رییس واحد در نوزدهمین جلسه شورای واحد

۱۶ آبان ۱۳۹۶ | ۲۲:۳۲ کد خبر : ۲۱۹۴ اخبار

در نوزدهمین  جلسه شورای واحد که با  حضور پروین داداندیش رییس واحد ، معاونان ، مدیران ، روسای دانشکده ها و سایر مسئولان دانشگاه در سالن اجتماعات ساختمان اداری قلهک  در تاریخ  8 آبان 96 برگزار شد پروین داداندیش به ایراد مطالب مهمی پرداخت.

وی در ابتدای این جلسه ضمن خوشامدگویی به تمامی حاضران ، به تشریح اهداف واحد تهران غرب که براساس  سیاستهای کلی دانشگاه طراحی شده و به مسیری که  واحد تهران غرب طی 3 سال و نیم گذشته با همکاری و همفکری مسئولین و همه پرسنل واحد پیموده است اشاره کرد و به آنچه باید برای تحقق اهداف و برنامه های دانشگاه انجام شود تاکید کرد .

پروین داداندیش هم چنین از تلاش بی وقفه و صادقانه کارمندان و مسئولین واحد قدردانی  نمود و خاطر نشان کرد : امروز علیرغم  میل باطنی من و هیات رییسه دانشگاه ، با یکی از همکارانی خداحافظی می کنیم که نمونه کارمند وظیفه شناس  و مسئولیت پذیر و کار آمد بوده و در طول خدمت در واحد تهران غرب از هیچ تلاشی برای خدمت به دانشجویان فروگذاری نکرده است

رییس واحد در ادامه خاطر نشان کرد : امروز واحد تهران غرب  در سطح  یک واحد دانشگاهی موفق در سطح کارشناسی تا دکتری خدمات آموزشی ارائه میدهد  وعلیرغم سابقه کوتاه فعالیت در کنار واحدهای با سابقه پایتخت پس از 3 سال و نیم  ،در حال رقابت  با واحدهای دانشگاهی  مطرح  تهران قرار دارد.

پروین داداندیش  افزود : واحد تهران غرب برای موفقیت می بایست مزیتهای رقابتی خود را افزایش دهد و با ارائه  خدمات سریع  و بهینه در فضای آموزشی آراسته  لحظات خوبی برای دانشجویان فراهم کند . بنابراین از مدیران خواست با تعامل و همکاری هم در پیشبرد اهداف دانشگاه گام بردارند و به زیر مجموعه های خود رویکرد جدید واحد تهران غرب و اهداف مورد نظر  را منتقل کنند

رییس واحد هم چنین گفت : ارتقا  کیفیت آموزشی ، بهبود خدمات دانشجویی و ارتقا پژوهش و فعالیتهای ارتباط با صنعت و توسعه فعالیتهای دانش بنیان و استمرار برگزاری رویدادهای استارت آپی و ایده تا عمل و چابک سازی واحد از اهداف واحد تهران غرب است .هر چند اقدامات بسیار خوبی در سالهای اخیر برای رسیدن به این اهداف توسط معاونین محترم و همکارانشان انجام شده  اما در فضای رقابتی که در حوزه آموزش ، پژوهش و کار آفرینی و دانش بنیان در کشور وجوددارد می بایست بیشتر از این تلاش کنیم.

در ادامه داداندیش به برخی از اقدامات ضروری همه پرسنل و اساتید برای تحقق اهداف واحد اشاره کرد و تاکید کرد  در هر جایگاه و موقعیت کاری که هستید رعایت اخلاق کاری و بخشنامه ها و مقررات دانشگاه و شرع مقدس را هرگز فراموش نکنید و از انجام کارهای سلیقه ای پرهیز کنید.

وی از برنامه های منظور شده واحد  به : مشارکت حداکثری تمامی اساتید و دانشجویان در برنامه های دانشگاه ،  بازنگری رویه ها جهت چابک سازی واحد و پاسخگویی مناسب به مراجعه کنندگان ، ارتقای کیفی و کمی  ماموریت های واحد  ، فراهم شدن بستر مهارت اجتماعی  جهت دانشجویان بطوری که فارغ التحصیل مدرک گرفته تحویل جامعه ندهیم بلکه کار افرین تحویل بدهیم ، ارتقا جایگاه واحد تهران غرب و پیداکردن سهم واحد در کل کشور ......اشاره کرد .

در این جلسه پروین داداندیش ضمن  تشکر و قدردانی از زحمات بهارک رزمساز مدیر دانشجویی پیشین واحد با عنایت به اتمام همکاری وی با واحد  ، از ایشان  به عنوان یک نیروی ارزشی یاد کرد  و  با اهدای لوح تقدیر  و هدیه ای به رسم یادبود از وی  قدردانی  نموده  و برای وی در تمام طول زندگی آرزوی موفقیت کرد.

رییس واحد هم چنین  خانم مهدی نژاد را به عنوان مدیر دانشجویی جدید معرفی کرد  و عنوان کرد که  مسئولیت جدید خانم  مهدی نژاد یک نمونه  از فرصتهایی است که  نشان میدهد کارشناسان می توانند رشد پیدا بکنند و در جایگاه بالاتری قرار بگیرند و زمینه را برای رشد کلیه همکاران واحد  مساعد تلقی کرد .  .