پروین داداندیش رییس واحد گفت : پنجره بی بدیلی برای توسعه و پیشرفت و رشد ملی درکشور باز شده است..

۱۸ آبان ۱۳۹۶ | ۱۸:۵۷ کد خبر : ۲۱۹۹ اخبار اخبار تصویری

درمراسمی که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی گردشگری و افتتاح سالن ملاصدرا درتاریخ 13 آبان 96 در دانشکده  مدیریت واحد برگزار شده بود ، پروین داداندیش رییس واحد به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه در این مراسم حضور پیدا کرد و به مناسبت برگزاری مراسم روز جهانی گردشگری  و تقارن آن  با روز تسخیر لانه جاسوسی به ایراد سخنرانی پرداخت .

وی پس از عرض سلام و خیرمقدم به همه دانشجویان و اساتید گفت :  بسیار خوشحالم که در این مناسبت در خدمت شما هستم و  باعث افتخار است در کنار شما اساتید و دانشجویان با شور و شوق ، این رویداد  مهم جهانی را گرامی می داریم.

رییس واحد ادامه داد :درروز 13 آبان ،سه واقعه مهم و تاثیرگذار در تاریخ کشور و انقلاب اسلامی  اتفاق افتاده است  و این روز  به نام روز مبارزه با استکبار جهانی نام گرفته است .

وی افزود :در 13 آبان سال 43 حضرت امام را تبعید کردند و در 13 آبان سال 57 دانش آموزان قیام ملی علیه شاه را شکل دادند .و تعدادی در این راه شهید شدند ، لذا در تقویم، این روز ، روز دانش آموز  نیز نامگذاری شد .یک سال بعد در سال 58 دانشجویان لانه جاسوسی یا همان سفارت آمریکا را تسخیر کردند .

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آنکه هرساله دانش آموزان و مردم انقلابی به مناسبت 13 آبان ماه در سراسر کشور راه پیمایی می کنند گفت : این روزها را باید گرامی بداریم و هیچوقت خون کسانی که به زمین ریخته شد تا ما بتوانیم امروز با آرامش به کارمان ادامه بدهیم یادمان نرود .

وی تاکید کرد : در همسایگی کشور ما از شمال ، جنوب ، شرق و غرب  این آرامش وجود ندارد. بنابراین قدرکسانی که در ایجاد این امنیت کشور نقش آفرین بوده اند چه شهدا و چه سربازان گمنام را فراموش نکنیم.

داداندیش در ادامه با اشاره به نزدیکی ایام اربعین حسینی گفت : در سه حوزه و از سه پایانه مرزی مهران- شلمچه و چذابه. جمعیتی از ایران و کشورهای مسلمان دیگر که تماماً شیعه هستند با شور و اشتیاق خاصی برای یک مناسبت مذهبی به سمت کربلا می روند که این رویداد مذهبی در آینده رشته گردشگری تاثیرگذار است ومیتوان در این زمینه ها با دید توسعه گردشگری مذهبی فکر کرد .

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : با توجه به شرایط منطقه ،یک پنجره بی بدیلی برای توسعه و پیشرفت و رشد ملی درکشور باز شده است که البته خیلی ها دوست دارند اینها رو ندیده گرفته و همه را ناامید کنند و بگویند هیچ اتفاقی نمی افتد ولی مطالعات داخلی و خارجی نسبت به آینده ایران بسیار امیدوارکننده است وحاکی از آن است که  ایران ظرفیت تبدیل شدن به یکی از 20 قدرت دنیا را دارد .یعنی در آینده  ایران می تواند جزء 10 یا 20 کشور قدرتمند دنیا باشد.

داداندیش افزود :پس با این ظرفیتهای موجود باید به خوبی از آن استفاده کنیم و بدانیم  ما یک فرصتی برای توسعه و پیشرفت کشور داریم و خیلی هم زود دیر می شود. بنابراین نسل جوان و نوجوان فرهیخته باید در این عرصه نقش آفرینی کند و کاملاً آگاه باشند و بدانند چه اتفاقاتی در حال وقوع است .به عنوان مثال در باب گردشگری باید بدانند روند گردشگری در دنیا و درایران چگونه است وچه نقشی را باید ایفا کرد .

رییس واحد تهران غرب در ادامه گفت : دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد جدید مسئولین  باید به سمت حل مسائل کشور حرکت کند .هم چنین مقررشده که هرواحد دانشگاهی در یک حوزه علمی بایستی قوی و تبدیل به قطب بشود و نظر من آن است که با پتانسیلهای موجود واحد تهران غرب در زمینه گردشگری و هتلداری ، این واحد می تواند به یک کانون و قطب  گردشگری  در استان تهران تبدیل شود .

پروین داداندیش با اشاره به شعری از سهراب سپهری " چشمها را باید شست جور دیگر باید دید." ادامه داد : اگر بخواهیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب قطب گردشگری بشود  تغییر در رویکردها ،تغییر در روشها  و تغییر در رفتارها ضروری است  هم چنین بایستی :

*بینش خود را به این صنعت تغییر دهیم و نگاه جدید و نویی به آن داشته باشیم

*رویکرد همکاری را در سطح فعالیت های دانشگاهی ، دیگر واحدهای آموزش عالی ، در نهادهای عالی و اجرایی کشور نهادینه کنیم و از فعالیت انفرادی به فعالیت گروهی حرکت کنیم .

*از فناوریهای نوین در گردشگری کمک بگیریم.

*رفتارهای مشتری مدار را ترویج و تدریس کنیم.

رییس واحد تهران غرب با اشاره به تجربه مدیریت سه سال و نیم در واحد گفت : با تغییر نگاه رویکرد مدیریتی در اداره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همکاری معاونان وقت علیرغم محدودیتها و کاستی ها به جایی رسیدیم که کسی باور نمی کرد.  مثلا ًدر بحث آموزشی از 23 رشته دانشگاهی به 84 رشته در سطوح کارشناسی ، ارشد و دکتری رسیدیم و انجمن های علمی و کانونهای دانشجویی ، نشریات دانشجویی در واحد چندین برابر قبل شد.

وی ادامه داد :  اگر 3 موضوع برای پیشرفت جمهوری اسلامی وجود داشته باشد که بتوان روی آنها  سرمایه گذاری کرد یکی از انها گردشگری است و شرایط به گونه ای است که میخواهیم اقتصاد نفت را به اقتصاد حوزه های مختلف صنعت مثل گردشگری ، فرهنگ و هنر انتقال دهیم. که در این بین صنعت گردشگری مقام اول را از نظر مادارد

رییس واحد افزود :در حوزه گردشگری قدمهای خوبی در واحد تهران غرب برداشته شده است. یکی تشکیل کانون دانشجویی گردشگری و هتلداری است که تاکنون اقدامات قابل توجهی را ارائه داده است  و بنظر میرسد از ابتکارات اعضای این کانون بتوان در رویداد استارت آپ استفاده کرد. دو شرکت در حوزه گردشگری داریم و امیدواریم تا آخر سال 96 دو یا سه رویداد استارت آپ دیگر  برگزار کنیم و امیدوارم شما فعالانه در انها  شرکت کنید.

در ادامه پروین داداندیش گفت : در قرن بیستم ،5 انقلاب بزرگ در دنیا شناسایی شده که یکی از آنها انقلاب ایران است .انقلاب بزرگی که چه بسا افرادی سعی می کنند آن را کوچک  بشمارند و ثمره  انقلاب و خون شهدا را پایمال کنند . ولی آنچه مسلم است  این انقلاب را مردم با هدایت رهبر انقلاب انجام دادند .و اگربخواهیم پیشرفت کنیم باید به آگاهی برسیم و مسئولیتها را شناسایی کنیم و تقسیم کار کنیم و هر کدام گوشه ای از کار را بگیریم و پیش برویم  و به این جریانهایی که سعی دارند جوانان و مسئولین را نا امید کنند ودر فضای مجازی به دروغ و ریا تبدیل شده  توجه نکنیم و باید به این مرحله از آگاهی رسید که برای کشور چه بایدکرد و سهم خود را به عنوان استاد و دانشجو مشخص کنیم و  ادامه بدهیم و دانشگاه هم  در خدمت شما هست.

در پایان رییس واحد تهران غرب با تشکر از همه مسئولان دانشکده مدیریت ، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد ، اساتید و دانشجویان کانون گردشگری و هتلداری در برپایی این مراسم ابراز امیدواری کرد همگام با ارتقا دانش گردشگری مهارت دانشجویان نیز در این زمینه افزایش یابد .