اقدامات و عملکرد انجمن علمی مهندسی صنایع واحد

۱۹ آبان ۱۳۹۶ | ۲۳:۲۴ کد خبر : ۲۲۰۱ اخبار اخبار تصویری

انجمن علمی مهندسی صنایع  واحد یکی از انجمن های فعال دانشجویی است که  با داشتن 120 عضو متشکل از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد(25 نفر) وکارشناسی( 95 نفر) با همکاری احسان مقیمی استادیارگروه صنایع به عنوان استاد راهنما ،تحت پوشش حوزه معاونت پژوهش و فناوری واحد فعالیت می کند.

بازدید از کارخانه ایران خودرو دیزل

این انجمن علمی با هدف کمک به ارتقای سطح علمی و رشد و شکوفایی استعداد های درخشان دانشجویان رشته صنایع واحد ،فراهم آوردن شرایط مناسب جهت فعالیت دانشجویان و کمک به دانشجویان مستعد  جهت تولید مقالات علمی ، برقراری  ارتباط مناسب  و تنگاتنگ  میان دانشجویان صنایع با مسئولان  مربوطه و همکاری در رشد آموزشی و پژوهشی دانشجویان صنایع واحد تهران غرب از سال 95  شکل گرفته  است.

از اقدامات صورت گرفته از سوی این انجمن علمی می توان به :بازدید علمی از کارخانه های "ایران خودرو دیزل" و " پارس خودرو "،برگزاری نمایشگاه کتاب برای دانشجویان صنایع ، برگزاری سخنرانی با موضوعات : سازماندهی منابع انسانی ، کاربرد زنجیره تأمین در مدیریت بحران  و آشنایی با نرم افزارهای رشته صنایع ، برگزاری کارگاه آموزشی نرم افزارهای : SPSS ، MSP ، EXCELLمقدماتی  و برگزاری کلاس های حل تمرین  اشاره کرد

بازدید از کارخانه ایران خودرو دیزل

از افتخارات انجمن علمی صنایع واحد نیز میتوان به چاپ مقاله علمی منتشر شده توسط اعضای وابسته انجمن در مجله معتبر خارجی در ایتالیا و برگزاری  اولین مسابقه مدل سازی درس تحقیق در عملیات در ایران  اشاره کرد .

مسابقه مدل سازی

تمامی اعضای ثابت این انجمن علمی از دانشجویان کارشناسی مهندسی صنایع واحد هستند .مسئول و دبیر  این انجمن علمی ،علی برفی بافقی و سایر اعضای آن عبارتند از:غزل صادقی پویا  ، محمد قریب و امیر داخته به عنوان اعضای اصلی ، حدیثه کتابی  ، علی قربانی و محمود ابارشی به عنوان اعضای علی البدل ،پگاه نورپور به عنوان بازرس اصلی  وبهار درخشانی به عنوان بازرس علل البدل.

این انجمن علمی در حال حاضر، برگزاری سخنرانی های علمی  با موضوعات مقاله نویسی وData Mining  و برگزاری کارگاه آموزش اکسل پیشرفته ، بازدید از کارخانه زر ماکارون را در دست انجام دارد و از برنامه های پیش بینی شده  آن در آینده میتوان به برگزاری  مجدد مسابقه مدل سازی ،برگزاری کارگاه آموزشی MATLAB ، بازدید از خط تولید یکی از  کارخانجات برترو برگزاری سخنرانی  با موضوع کاربرد رشته صنایع در صنعت اشاره کرد .

آدرس ایمیل و کانال تلگرامی انجمن علمی مهندسی صنایع واحد عبارت است از :

Email: Anjomansanaye.west@gmail.com

Telegram: @aiewt