متن کامل سخنرانی پروین داداندیش رییس واحد به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو و یادواره جوانترین شهید مدافع حرم در واحد

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۹ کد خبر : ۲۲۹۵ اخبار اخبار تصویری

درمراسم بزرگداشت روزدانشجو و دومین یادواره جوانترین شهید مدافع حرم" سید مصطفی موسوی " دانشجوی رشته مهندسی مکانیک واحد که در روز 14 آذر 96 با حضور مقامات عالی رتبه دانشگاهی و لشگری ، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی  و خانواده معزز شهید در دانشکده فنی و مهندسی واحد تهران غرب برگزار شد. پروین داداندیش رییس واحد به بیان مطالب ارزشمندی پرداخت که متن  کامل سخنرانی وی  به شرح  ذیل آورده شده است :

رب اشرح لی صدری و یسرلی امری و احلل عقده من لسانی  یقفهوا قولی.

با سلام و درود به روان پاک شهدا و درود بی پایان به روان پاک و روح پر فتوح حضرت امام خمینی (قدس سره) و سلام به محضر رهبر معظم انقلاب.

عرض سلام و احترام و خیر مقدم دارم خدمت مهمانان گرانقدر و دانشجویان عزیز و گرامی.

عرض خیر مقدم و خوشامد ویژه دارم خدمت جناب آقای دکتر ولایتی ریاست محترم هیات امنای دانشگاه، جناب آقای دکتر رهبرریاست عالیه دانشگاه، جناب آقای دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، معاونان، مدیران کل و روسای واحدهای دانشگاهی.

میلاد با سعادت حضرت رسول اکرم ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و بنیان گذار مکتب شیعه علوی، امام جعفر صادق (ع) را که با مراسم بزرگداشت روز 16 آذر" روز دانشجو" مقارن گردیده است تبریک و تهنیت عرض می نمایم و تقارن این ایام با یکدیگر و همزمانی آن با رونمایی از سردیس جوانترین شهید مدافع حرم "دانشجوی شهید سید مصطفی موسوی"را به فال نیک می گیرم و همچنین قدوم مبارک پدر و مادر این شهید گرانقدر را در این محفل عزیز ارج می نهیم.

مستحضرید به دنبال کودتای ننگین 28 مرداد 32 و از سرگیری روابط امریکا و ایران و حضور نیکسون، معاون رئیس جمهور وقت امریکا در ایران، موجی از اعتراضات دانشجویی شروع گردید که در پی آن و با شهادت سه تن از دانشجویان در 16 آذر 32، حرکت و جنبش دانشجویی آغاز گردید. همراهی این جنبش با دیگر قشرهای مردم، هدایت های روشنگرانه امام راحل و به دنبال آن مقام معظم رهبری موجبات رشد و بالندگی این جنبش دانشجویی را فراهم ساخت و امروزه شاهد آنیم که جوانان بسیاری با خون خود راه آگاهی، عدالتخواهی و ظلم ستیزی، استقلال طلبی و آزادی خواهی را ادامه می دهند. دانشجوی شهید سید مصطفی موسوی یکی از تربیت شدگان همین مکتب است که این بار نه در سنگر دانشگاه و نه در مرزهای کشور، بلکه خارج مرزهای میهن عزیزمان برای دفاع از حرم اهل بیت به مبارزه با تفکر انحرافی و تکفیری داعش پرداخت.

امروز خوشحالیم و به خود می بالیم که همت رزمندگان مدافع حرم و خون شهیدان مدافع حرم به ثمر نشسته و حاصل آن پیروزی کامل بر داعش در سوریه و عراق با فرماندهی سردار شجاع کشورمان، حاج قاسم سلیمانی می باشد که موجبات امنیت پایدار و اقتدار کشور عزیزمان را در منطقه و جهان به دنبال داشته است.

دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که بیش از 60 شهید مدافع حرم تقدیم نموده است. اکثر این عزیزان از دانشجویان  خوب و علاقمند به تحصیل و بسیجی بوده اند که با اراده خود تحصیل را نیمه تمام گذاشته و در سنگر دیگری به مبارزه پرداخته اند. دست و پای پدرو مادرانی که چنین فرزندانی تربیت کرده اند را باید بوسید.

دانشگاه می کوشد راه و نام این جوانان ایثارگر و فداکار را زنده نگه دارد.دانشجویان و اساتید این واحد نیز به سهم خود تلاش کرده اند که یاد و نام شهید موسوی را در میان دانشجویان و همکلاسی هایشان زنده نگهدارند. طراحی بازی رایانه ای مدافعان، ساخت و نصب سردیس و طراحی تمبر و ساخت کلیپی درباره زندگی شهید از جمله فعالیتهای ایشان می باشد.

امیدوارم از این طریق بتوانیم الگوهای متنوعی از زندگی جوانان هدفمند و موفق را به دانشجویان عزیز ارائه کنیم.

خدا را شاکریم که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همواره شرایط کشور را به خوبی درک کرده و در همه صحنه ها حاضرند و در کنار دولت و مردم هستند. دانشجویان ما در حادثه تاسف بار زلزله اخیر کرمانشاه به کمک رسانی به مصدومان زلزله پرداخته و آمادگی خود را برای کمک به بازسازی خانه های هموطنان خود اعلام نموده اند.

در جهان امروز دانشجوی جوان فعال، با انگیزه و باهوش و خلاق یک گنج است. وظیفه دانشگاه کشف این گنج گران بهاست و ایجاد فرصت برای آنها جهت تولید ثروت از دانش در رشته های مختلف آموزشی و تخصصی خصوصاً در حوزه علوم انسانی می باشد. در این راستا اساتید نقش و سهم مهمی را برعهده دارند.

من امیدوارم شما دانشجویان عزیز قدر خود را بدانید و ما اساتید نیز آموزش و خدمت به شما عزیزان را غنیمت شماریم.

دانشگاه وظیفه دارد زمینه های بالندگی علمی و پژوهشی دانشجویان عزیز را فراهم کند و در کنار برنامه های آموزشی و پژوهشی فرصت هایی در اختیار ایشان قرار دهد تا دانش و فرهنگ سیاسی و مهارت های اجتماعی ایشان افزایش پیدا کند.این موضوع ضرورتی است که مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان همواره به آن تاکید می کنند.تشکل های سیاسی، کانون های فرهنگی و انجمن های علمی و نشریات دانشجویی نیز،ساز و کارهایی رسمی برای فعالیت دانشجویان در دانشگاه فراهم کرده اند.

در پایان  از حضور جناب آقای سردار یزدی فرمانده محترم سپاه پاسداران تهران بزرگ در مراسم رونمایی از سردیس شهید کمال تشکر و قدردانی را دارم. همینطور لازم می دانم از جناب آقای دکتر طهرانچی عضو محترم هیات امنا و رئیس استان تهران، جناب آقای نصیری و همکاران ایشان در معاونت فرهنگی و دانشجویی و مسئولان محترم روابط عمومی و حراست سازمان و استان تهران که در برگزاری این مراسم همکاری داشته اند تشکر و قدردانی کنم.

یکبار دیگر روز دانشجو و ولادت حضرت نبی اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) را تبریک عرض می کنم و مقدم شما دانشجویان عزیز از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد را در این مراسم گرامی می دارم.