برگزاری اولین جلسه کمیته راهبردی تعاملات بین رشته ای در حوزه علوم و سلامت در واحد

۲۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۹ کد : ۲۳۳۰

امروز 22 آذر 96 ، اولین جلسه کمیته راهبردی تعاملات بین رشته ای در حوزه علوم و سلامت با حضور  محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ، سید علی ابطحی  رییس  دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی  ، خانم بختیار مدیر کل دفتر توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی  ، پروین داداندیش رییس واحد تهران غرب ،  مدیران  و مسئولان ارشد واحد ، مدیران گروه های آموزشی  و روسای مرکز تحقیقات اقتصاد خلاق و سلامت روان  واحد و.... در سالن شورای دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار شد.

هدف از تشکیل این جلسه بررسی ساز و کارهای اجرایی برای ارتباط و همبستگی بیشتر بین رشته های فنی  مهندسی و پزشکی و هم چنین نیازسنجی دوطرفه و پژوهشی رشته های علوم پزشکی و فنی مهندسی از طریق کارگروههای مجزا در دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شد .