کارگاه آموزشی مشاوره دینی ویژه اساتید گروه معارف اسلامی استان تهران به میزبانی واحد تهران غرب به کار خود خاتمه داد

۲۰ دی ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۴۳۱

کارگاه آموزشی  مشاوره دینی ویژه اساتید گروه معارف اسلامی  استان تهران  که به میزبانی واحد تهران غرب  و تلاش و همت عالیه نوری مدیر گروه معارف اسلامی واحد  از18 ام دی ماه در سالن شورای ساختمان اداری قلهک برگزار شده بود امروز 20 دی 96 به کار خود  خاتمه داد.

این کارگاه آموزشی در دو نوبت صبح و عصر در مدت سه روز برگزار شد .

درتاریخ 18 ام دی 96  در نوبت صبح ،مطالب قابل توجهی از سوی حسین اردلانی رییس پایگاه نهم پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب در باره آسیب های اجتماعی اعتیاد و شبکه های مجازی ، اثرات مزمن مواد شیمیایی و حلال های مورد استفاده ،پیشگیری از اعتیاد و شناخت مواد مخدر و روانگردان ها ارائه شد و در نوبت عصر مطالب مهمی از سوی ابراهیم نعیمی  استادیار گروه مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی درباره  اصول و فنون مشاوره ، مدیریت حل مسئله و بررسی مسائل مهم دوره دانشجویی  عنوان شد.

درتاریخ 19 ام دی 96  در نوبت صبح ،سید محمد کلانتر استادیار مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی در باره مشاوره پیش و پس از ازدواج  با عناوین هدف از ازدواج ، عشق ، آمادگی برای ازدواج ،نحوه آشنایی ،همسر گزینی و .... مطالب مهمی را ارائه کرد و در نوبت عصر ابراهیم نعیمی استادیار مشاوره دانشگاه علامه طباطبایی در باره اصول و فنون مشاوره  با تاکید بر گوش دادن فعال ، سازمان دهی ،انعکاس ، رهبری جلسه ،انجام تست و... مطالب قابل توجهی  را عنوان نمود .

در روز پایانی نیز در باره روابط دختران و پسران ، زیانها و معایب روابط  دختر و پسر ، آسیب شناسی روابط دختر و پسر ، راهکارهای پیشگیری از آسیب های روابط  دختر و پسر نکات مهم و قابل تاملی از سوی بیوک تاجری استادیار روانشناسی سلامت از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ، منوچهر امیر فیروزکوهی معاون دانشجویی و فرهنگی واحد و کاظم قجاوند استادیار رشته مددکاری اجتماعی دانشگاه شاهد  ارائه شد .