بیانیه تشکل اسلامی اعتدال واحد در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۶ کد خبر : ۲۴۸۹ اخبار

سپاس خداوندی را که با پیروزی انقلاب اسلامی نور امید را در دل مردم غیور ایران روشن و زمامداران بی کفایت را مایوس و نا امید کرد. اکنون در شرایطی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می گیریم که در دهه های گذشته دشمنان دوست نمای جمهوری اسلامی از هیچ تلاشی برای خاموش کردن نور انقلاب دریغ نکرده اند.

درود بی پایان بر بنیان گذاران و شهیدان نظام جمهوری اسلامی که با درایت و هوشمندی خود برای مردمانی که توسط حاکمان وابسته به استعمار به استثمار کشیده شده بودند، عزت آوردند و این باور را در ملت ایران به وجود آوردند که راه پیشرفت نه در نگاه برون گرا و چشم دوختن به مواهب خارجی بلکه در خودباوری و تحقق عملی شعار "ما می توانیم" می باشد.

بیست و دوم بهمن حاصل پیوند عمیق و وحدت کامل بین امت و امام و روحیه اسلامی و انقلابی‌گری آنها بود، این پیوند آنچنان محکم و استوار مانده است که پشتوانی مردم از نظام بعد از دهه ها موجب تامل و بخل برخی کشورها می شود.

تشکل اسلامی اعتدال دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، با دعوت از آحاد مردم و بخصوص دانشجویان برای شرکت در این جشن بزرگ ملی تاکید می کند که حضور حداکثری مردم ایران اسلامی می تواند موجب اتحاد، پیشرفت، و نیز تامین امنیت و اقتدار کشور در منطقه و جهان باشد. علاوه بر اینکه بار دیگر نشان می دهند نظام حاکم بر آنها ناشی از خواست مردم و مردم سالاری دینی شکل گرفته است.