معرفی تیم های برگزیده سری مسابقات فوتسال درون واحدی دانشجویان واحد

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۵ کد خبر : ۲۵۰۵ اخبار اخبار تصویری

در پرتو حمایت های مستمر رییس واحد به امر ورزش و هماهنگی و تلاش اداره ورزش واحد ،سری مسابقات فوتسال درون واحدی دانشجویان  واحد تهران غرب  با هدف ارتقای سلامت جسمی و روحی دانشجویان ،ایجاد روحیه نشاط ، وفاق و همکاری و غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان از تاریخ سوم آذر96 در سالن ورزشی سما آغاز شد و در13 ام بهمن 96 در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی پیامبر اعظم واحد تهران مرکز  به کار خود خاتمه داد .

تعداد تیم های شرکت کننده در این دور از مسابقات  66 تیم(462 نفر)  بود که در 22 گروه با هم به رقابت پرداختند ودر نهایت  42 تیم به مرحله حذفی راه یافتند.

مرحله پایانی این دوره از مسابقات در تاریخ 12 بهمن 96 پس از اتمام امتحانات نیمسال اول 96 دانشجویان با انجام  14 بازی انجام شد و مرحله رده بندی و پایانی این دسته از بازی ها در13 بهمن ماه در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی پیامبر اعظم واحد تهران مرکز به کار خود خاتمه داد و در نهایت تیم های : شهید شاه منصوری، شهید آوینی وشهید مهرریزی به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند .

لازم به ذکر است در مرحله پایانی مسابقات  دو تیم شهید شاه منصوری و شهید آوینی به مصاف یکدیگر رفتند و در یک بازی تنگاتنگ و دیدنی تیم شهید شاه منصوری موفق شد با نتیجه 3 بر2 مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند و تیم شهید آوینی در مرتبه نائب قهرمانی قرار گیرد .این مسابقات با مراسم اهدای  مدال و جوایز به تیم های برتر به کار خود خاتمه داد.

کسب مقام اول مسابقات فوتسال درون واحدی /تیم شهید شاه مقصودی

کسب مقام دوم مسابقات فوتسال درون واحدی توسط تیم شهید آوینی