برگزاری دومین جشنواره گردشگری خوراک از سوی دانشکده مدیریت واحد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۹:۱۹ کد خبر : ۲۷۷۳ اخبار اخبار تصویری
تعداد بازدید:۴۸۱

 

امروز 23 اردیبهشت 97  ، دومین جشنواره  گردشگری خوراک  با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان،با تلاش کانون های دانشجویی گردشگری  و هتلداری واحد تحت پوشش حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد  و همکاری گروه آموزشی مدیریت گردشگری و هتلداری  و رییس دانشکده مدیریت واحد با حضور پروین داداندیش رییس واحد ،محمد محب خدایی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت ، ابراهیم بای سلامی مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) ،علی ابطحی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی ،سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران( پگاه )وحسن جودکی مدیرعامل شرکت شیر پگاه تهران به همراه مدیران روابط عمومی همراه ،ندا آتش وحیدی رییس دانشکده مدیریت واحد ،محسن امامی عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران ،روشن بابایی مدیر کمیته علمی ثبت شهر خلاق رشت وعضو هیات علمی دانشگاه گیلان ،محمد صالح حجت الاسلامی مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری نوای فرهنگ اوران پارس ،مهندس ابریشم کش مدیر عامل هتل پارسیان اوین و جمعی ازمعاونان و مسئولان واحد ،  اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته  مدیریت گردشگری و هتلداری دانشکده مدیریت واحد در سالن تشریفات کوه نور هتل پارسیان اوین برگزار شد.

 این جشنواره با هدف احیای خوراک بومی و سنتی اقوام ایرانی براساس سبک زندگی ایرانی - اسلامی ،کمک به اقتصاد مقاومتی با تغییر الگوی مصرف خانواده‌های ایرانی ،کمک به صنعت گردشگری و هتلداری در راستای جذب گردشگر با هدف ایجاد اشتغال برای دانشجویان مستعد برگزار شد. .

تلاوت آیاتی چند از قران مجید ، پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ، پخش تیزر تبلیغاتی هتل پارسیان اوین و نخستین جشنواره گردشگری خوراک   ،پخش کلیپ جشنواره ،برگزاری مسابقه آشپزی و شیرینی پزی بین 170 نفر از دانشجویان رشته هتلداری واحد، امضای تفاهم نامه همکاری بین واحد تهران غرب و شهرداری کلان شهر رشت ، سخنرانی : پروین داداندیش رییس واحد ، مسعود نصرتی شهردار شهر رشت ،محسن امامی عضو هیئت مدیره انجمن متخصصان گردشگری ایران با موضوع زنجیره های گردشگری خوراک ، ندا آتش وحیدی رییس دانشکده مدیریت  و رییس جشنواره در باره برنامه های کانون گردشگری و هتلداری و گزارش جشنواره های گردشگری  خوراک... ،روشن بابایی عضو هیات علمی دانشگاه گیلان درباره موزه های خوراک جهان الگویی برای گردشگری غذایی ،سید ابراهیم حسینی مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران( پگاه ) ،حسن جودکی مدیر عامل شرکت شیر پگاه تهران  ،سخنرانی :سامان گلریز متخصص صنایع غذایی و داور علمی آشپزی جشنواره، مدیر عامل هتل پارسیان اوین و  مونا خوشکام  عضوهیات علمی گروه گردشگری واحد و دبیر جشنواره ، اهدای جوایز  و تندیس به نفرات برگزیده ، کادر اجرایی و کلیه افراد همکار دربرگزاری این مراسم، پذیرایی  از دیگر برنامه های این جشنواره بود .

 سازمان میراث فرهنگی و گردشگری  ، شرکت صنایع شیرایران( پگاه )، هتل پارسیان اوین  و شهرداری رشت  از حامیان این جشنواره بودند .

هم چنین در قسمت  پذیرایی  از صنایع غذایی  چاکلز - می ماس - سحر خیز و شرکت صنایع شیر ایران( پگاه )در لابی هتل مستقر بوده و از مهمانها پذیرایی به عمل آوردند .