اسامی نفرات برگزیده در جشنواره گردشگری خوراک واحد

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۲۳:۲۱ کد خبر : ۲۷۷۵ اخبار
تعداد بازدید:۳۰۴

 

در دومین جشنواره گردشگری خوراک با تکیه برخوراک های ویژه ماه مبارک رمضان که امروز 23 اردیبهشت 97 با حضور پروین داداندیش رییس واحد ،مسئولان دانشگاه ،  مدعوین وحامیان برنامه  ، جمعی از اعضای هیات علمی  و دانشجویان  رشته گردشگری و هتلداری واحد در سالن تشریفات  کوه نور هتل پارسیان اوین برگزارشد،  170 نفرازدانشجویان رشته هتلداری دانشکده مدیریت واحد با یکدیگر در دو گروه آشپزی و شیرینی پزی به رقابت پرداختند .

این دانشجویان با هدایت معصومه فتوحی گلریز مدرس آشپزی واحد ،بخش عملی دروس آشپزی 1 و2  و شیرینی پزی 1و2   خود را  که قبلاً همراه با واحدهای تئوری این دروس آموزش دیده بودند در قالب این جشنواره  امتحان  دادند .به طوری که دانشجویان بر اساس  لیست و  نوع غذایی  که از سوی معصومه فتوحی گلریز به آنها ارائه شده بود  با غذا ها و شیرینی های تهیه شده توسط خود در این جشنواره حضور پیدا کردند  و در نهایت پس از ارزیابی صورت گرفته از سوی داوران ذیفن  به نام های: سامان گلریز متخصص صنایع غذایی ، معصومه فتوحی گلریز مدرس دروس آشپزی واحد و کامران سروش اسامی شش نفر( سه نفر در بخش آشپزی و 3 نفر در بخش شیرینی پزی ) به عنوان نفرات برگزیده انتخاب و به هر یک جوایز نقدی همراه با تقدیرنامه و تندیس یادبود اهدا شد.

از شیرینی های  تهیه شده در این جشنواره می توان به :زولبیا ، بامیه ، خاگینه ، کیک باقلوا، شله زرد ، حلوا ، باقلوا  و

 از غذاهای تهیه شده می توان به : شیش انداز ، مرصع پلو ،قیمه نثار ،ته چین ، خورش خلال ،  پیچاق قیمه ، سیب پلو ، خورش الو مسما ، ماهی شکم پر  اشاره کرد .

اسامی برگزیدگان مسابقه  این جشنواره عبارتند از :

در بخش شیرینی پزی :.

رتبه اول : فریده شیری با  ارائه حلوا

رتبه دوم: مروارید طاهری با ارائه شله زرد  

رتبه سوم: سحر آبله کوب با ارائه باقلوای ایرانی

در بخش آشپزی :

 رتبه اول : ملیکا اریا با  ارائه  قیمه نثار

رتبه دوم: مینا جهانگیری با ارائه قیمه نثار

رتبه سوم: عباس شاه مرادی با ارائه قلیه ماهی با میگو

در پایان این مراسم  علاوه بر نفرات برگزیده  ، به هر یک از داوران  جشنواره  نیز تقدیرنامه و تندیس  اهدا شد .