۲۷ اردیبهشت ماه روز ملی ارتباطات و روابط عمومی درایران گرامی باد/ همراه با مطلب

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۲ کد خبر : ۲۷۹۸ اخبار

در پی سالها تلاش و پیگیری دست‌اندرکاران روابط عمومی و جامعه ، روابط عمومی ایران به ثمر نشست و جامعه روابط عمومی ایران را صاحب روز ملی کرد. 27 اردیبهشت ماه روزی است که درسطح جهانی نیزبه عنوان روزارتباطات وجامعه اطلاعاتی نامگذاری شده است.

روابط عمومی، ششمین شغل پراسترس در جهان شناخته شده است

*.این روز فرصتی است تا نقش و جایگاه روابط عمومی را بعنوان هنر هشتم  بیان کند.

*بی شک این روز تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است.

*روابط عمومی آئینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است که با هدف بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم و ارتقای سطح ارتباطات با بخش های مختلف یک جامعه، ایجاد شده است و در عصر حاضر که عصر ارتباطات سریع می باشد وجود چنین تشکیلاتی آن هم در سطحی متعالی و برخوردار از روش های پیشرفته و البته الکترونیک برای ارتباط و اطلاع رسانی، امری ضروری و غیر قابل اجتناب است.

روز روابط عمومی گرامی باد