شور و نشاط ترم تابستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۲ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۴ کد : ۲۹۰۰

آقای حسن گیوریان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در گفتگو با روابط عمومی واحد اظهار داشت :دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری در حال برگزاری است و ثبت نام از 16 تا 21 تیر ماه و زمان شروع کلاسها از 23 تیرماه بوده است.

ایشان خاطرنشان کردند : همزمان با دانشگاههای آزاد اسلامی سراسر کشور، ثبت نام دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با استقبال خوب دانشجویان روبرو گردید و بیش از 3000 نفر در کلاسها ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب: کلاسهای تابستانی در دو دانشکده فنی مهندسی و ساختمان علوم پایه برگزار میشود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ضمن توصیه به دانشجویان برای حضور در کلاسهای تابستانی خاطرنشان کرد: با توجه به کوتاه بودن دوره تابستان، اساتید تلاش میکنند سر فصل دروس در ساعات تعین شده ارائه شود و حضور کامل دانشجویان در تمام ساعات کلاسهای تابستانی ضروری میباشد. تاریخ امتحانات تابستان از 97.6.1 لغایت  97.6.7 میباشد و به احتمال قوی کلیه امتحانات فقط در دانشکده فنی و مهندسی برگزار میگردد .