اطلاعیه مهم معاونت دانشجویی و فرهنگی ( تخفیف دانشجویی )

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۹ کد : ۳۰۳۴

زمان بندی و شرایط تخفیف دانشجویی

دانشجویان می توانند با توجه به شرایط ذیل از تاریخ  25 مهرماه97 الی 25 آبان ماه97 درخواست تخفیف را به کارشناس دانشجویی مستقر در دانشکده خود تحویل نمایند.

فرم درخواست تخفیف را از وب سایت واحد ç معاونت دانشجویی ç فرم های دانشجویی دریافت و  تکمیل نمایید.

• تخفیف دو یا چند دانشجویی :
    • گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده ی دانشجوی دوم و یا سوم خانواده مبنی بر ثبت نام در آن نیمسال تحصیلی در یکی از واحد های دانشگاه آزاد اسلامی جهت ارائه به واحد تهران غرب ( در صورتی که هر دو یا چند دانشجو در واحد تهران غرب مشغول به تحصیل باشند ، نیازی به اشتغال به تحصیل نمی باشد و انتخاب واحد دانشجویان در نیمسال جاری کافی است.)
    • (در صورتی که هر دو ویا سه دانشجو در واحد تهران غرب مشغول به تحصیل باشند ، برای هریک از آنها برگه جداگانه ای تکمیل شود)
    • کپی تمامی صفحات شناسنامه دانشجو و تمام افرادی که به واسطه مدارک آنها درخواست تخفیف شده است.
  • تخفیف دانشجویان ایثارگر و جانباز کمتر از 25% :
    • کپی کارت جانبازی ،  ایثارگری  و یا معرفی نامه از نهادهای مربوطه
  • تخفیف دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد :
    • ارائه معرفی نامه از کمیته امداد
  • تخفیف بیماران خاص :
    • دانشجویانی که دارای  بیماری  خاص ( دیابت نوع اول . سرطان . ام اس و...) هستند با ارائه مدارک و گواهی معتبر از سازمان ها وانجمن های مرتبط
  • تخفیف خانواده کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی :
    • ارائه معرفی نامه و حکم عضو هیات علمی و حکم کارگزینی+ کپی شناسنامه دانشجو ووالدین هیات علمی
  • تخفیف دانشجویان کم درآمد :
    • ارائه مستندات مبنی بر عدم تمکن مالی

توجه:

• جهت رفاه حال دانشجویان، کلیه مدارک و مستندات و درخواست ها فقط از طریق دانشکده قابل دریافت می باشد ، لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به ساختمان اداری دانشگاه (قلهک) خودداری فرمایید.
  • به دانشجویانی که در نیمسال جاری انتخاب واحد ننموده اند ، هیچ گونه تخفیفی تعلق نخواهد گرفت.
  • به دانشجویان میهمان تخفیف تعلق نمی گیرد.
  • به دانشجویانی که برادر و یا خواهر آنها در دانشگاهی به غیر از دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند ، تخفیف شهریه تعلق نخواهد گرفت.
  • به دانشجویانی که در ترم قبل از درخواست خود مشروط شده اند ، تخفیف تعلق نخواهد گرفت.
  • دانشجویان مقطع دکتری مشمول تخفیف های دو دانشجویی و کم درآمد نمی باشند.
  • به دانشجویانی که دارای سابقه کمیته انضباطی میباشند تخفیف تعلق نخواهد گرفت.
  • به دانشجویانی که فقط تمدید پایان نامه دارند تخفیف تعلق نخواهد گرفت.