اطلاعیه مهم معاونت پژوهش و فناوری جهت تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش

۰۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۱ کد : ۳۱۳۳

به اطلاع اساتید گرامی می رساند به منظور تجلیل از پژوهشگران برتر در هفته پژوهش، لطفا مدارک و مستندات خود را بر اساس فایل پیوست حداکثر تا تاریخ 1397/09/10 به معاونت پژوهشی ارسال نمایید.

در این راستا رعایت موارد زیر ضروری است:

1. فعالیت های پژوهشی باید در 5 سال منتهی به مهر ماه 97(از فروردین 92 به بعد) انجام گرفته باشد.
  2. اعضای هیات علمی که در دو سال گذشته بعنوان پژوهشگر  برتر انتخاب نگردیده‌اند در الویت قرار دارند.
  3. چنانچه شخص متقاضی در سال‌های اخیر بعنوان پژوهشگر برتر انتخاب گردیده، مستندات پژوهشی بعد از آن سال مورد ارزیابی قرار می گیرد.
  4. پژوهشگر معرفی شده نباید در نشریات نامعتبر مقاله داشته باشد.
  5. در خصوص مستندات مربوط به مقالات چاپ شده در مجلات، صفحه اول مقاله و تصویر نمایه مقاله لازم است.
  6. در خصوص مستندات مربوط به مقالات ارائه شده در کنفرانس‌ها، تصویر ارائه سخنرانی لازم است.
  7. در خصوص مستندات مربوط به کتاب‌های چاپ شده تصویر جلد وصفحه مربوط به مشخصات کتاب لازم است.
  8. در خصوص مستندات مربوط به ثبت اختراع، طرح‌های پژوهشی، جوایز دریافت شده از جشنواره ها، سردبیری و عضویت در مجلات علمی تنها تصویر تاییدیه کفایت می کند
  9. مستندات تنها با آدرس وابستگی (affiliation) دانشگاه آزاد اسلامی مورد قبول می باشد و مستندات پژوهشی با آدرس دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در الویت بررسی قرار دارد.

)شایان ذکر است همکاری مدیران گروهان آموزشی رئیس اداره پژوهشی ، معاون و رئیس دانشکده در خصوص پیگیری مستند و تشویق و ترغیب اعضای هیات علمی و دانشجویان نسبت به تکمیل فرم‌های مربوطه و ارسال آن به معاونت پژوهش و فناوری واحد مزید امتنان است.(

دکتر حمیدرضا رحیمی

مــعاون پـــژوهـــش و فـــــناوری