کارگاه علمی- تخصصی گفتگو ماه با عنوان" تحلیل محتوایی درس دانش خانواده و جمعیت" ویژه اساتید گروه معارف اسلامی دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵ کد : ۳۲۸۰

این نشست با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر رجالی رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در استان تهران،خانم دکتر نوری مدیر گروه معارف اسلامی،حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حاج امیری و 50نفر از اساتید معارف اسلامی دانشگاههای آزاد استان تهران ،به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب روز چهارشنبه مورخ 97.11.24 در سالن همایش دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد، این نشست با تلاوتی از کلام الله قرآن مجید و خیر مقدم و تبریک به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب  شکوهمند اسلامی توسط خانم دکتر نوری آغاز و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا حاج امیری به عنوان سخنران اصلی این نشست به تحلیل محتوای درس دانش خانواده و جمعیت پرداخت و در آخر، مراسم با پرسش و پاسخ اساتید و برگزاری نماز جماعت و پذیرایی به اتمام رسید.