کارگاه آموزشی مراقبت و نگهداری گیاهان آپارتماتی

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۴ کد : ۳۲۹۸

کارگاه تخصصی مراقبت و نگهداری گیاهان آپارتمانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران غرب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد، به همت معاونت پژوهش و فناوری کارگاه تخصصی مراقبت و نگهداری گیاهان آپارتمانی توسط دکتر قراء کارشناس گلخانه های سازمان نظام مهندسی کشاورزی با حضور اساتید، کارکنان، دانشجویان در مجتمع پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.

در این کارگاه یک روزه که با محوریت آشنایی با نیازهای آبی و نوری گیاهان، انواع کودهای تخصصی و آفات و بیماری گیاهان آپارتمان و نحوه کنترل آن برگزار شد، دکتر قراء کارشناس کشاورزی در خصوص علائم حیاتی گیاهان آپارتمانی (نور، آب، دما، رطوبت، تغذیه، آفت و بیماری، خاک) و عناصری که یک گیاه جهت رشد لازم دارد مطالبی را بیان داشتند.

لازم به ذکر است در پایان دوره مدرک  معتبر از سوی مرکز آموزش های تخصصی کاربردی دانشگاه به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.