گزارش برگزاری مسابقات پینت بال دانشجویان و کارکنان (بانوان ) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۲ کد : ۳۳۱۰

به گزارش روابط عمومی واحد؛ مسابقات درون واحدی پینت بال دانشجویان و کارکنان (بانوان) واحد روز پنج شنبه مورخ 97.12.2 در مجموعه ورزشی دو کوهه با همت اداره ورزش دانشگاه و همکاری بسیج دانشجویی برگزار گردید،  در این دوره از مسابقات ،دانشجویان از مجتمع پیامبر اعظم (ص) به محل مسابقه انتقال داده شدند پس از گروه بندی و صرف ناهار ، جلسه توجیهی جهت بازیکنان به منظور رعایت قوانین و قواعد بازی گذاشته شد و توضیحات لازم در خصوص اسلحه ها و مقررات فنی ارائه گردید سپس مسابقه با حضور 14 شرکت کننده آغاز شد و در سه دوره با هم به رقابت پرداختند در دور دوم و سوم بازیکنان تعداد تیرهای خود را افزایش داد ه  و در پایان تیم برتر این دوره  از بازی ها معرفی شد و به اعضای تیم برنده جوایز نقدی اهداء گردید.