آیین بزرگداشت روز شهدا توسط اعضای هیات رئیسه ،اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در گلزار شهدای بهشت زهرا برگزار گردید.

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۱ کد : ۳۳۲۸

به گزارش روابط عمومی واحد، این مراسم با حضور دکتر حیدری معاون اداری و مالی،دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر گیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی،دکتر عزیزی رئیس دانشکده مدیریت،خانم دکتر زارع رئیس دانشکده هنر و معماری،دکتر مروجی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر کاظمی رئیس گزینش، دکتر صادقی گلرودباری رئیس بسیج اساتید، مهندس کاظمی مدیر فرهنگ ، آقایان دهقان و رنجبراز مسئولین حراست و  جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه بر سر مزار شهید مصطفی موسوی  اولین شهید مدافع حرم  واحد تهران غرب با قرائت فاتحه ، گل افشانی  و تجلیل از خانواده این شهید انجام شد .

شایان ذکر است  در ادامه این مراسم با حضور بر مزار گلزار شهدای هفتم تیر(72تن) ،شهید پلارک وایرج اسماعیلی از همکاران کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ادای احترام کردند.