جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در آخرین هفته اسفند ۱۳۹۷

۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۵ کد : ۳۳۳۹

جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در آخرین هفته اسفند 1397

جلسه هیات رئیسه با حضورریاست محترم واحد،معاونین ، روسای دانشکده ،مدیر کل حراست و مدیر گزینش در اتاق شورا ساختمان ستادی جدید برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد این جلسه با حضور خانم دکتر داداندیش رئیس واحد،دکتر حیدری معاون اداری و مالی،دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری،دکتر گیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی،دکتر فیروز کوهی معاون دانشجویی و فرهنگی، مهندس شکرزاده رئیس مجتمع پیامبر اعظم(ص) و رئیس دانشکده علوم انسانی ،دکتر عزیزی رئیس دانشکده مدیریت،خانم دکتر زارع رئیس دانشکده هنرو معماری،دکتر مروجی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر یعقوبی مدیر کل حراست و دکتر کاظمی مدیر گزینش در اتاق شورا ساختمان ستادی جدید برگزار گردید.  این نشست با ارائه گزارش  معاونین  وروسای دانشکده ها از حوزه ها و دید بازدید سال نو به پایان رسید.