دکتر ناظمی معاون وزیر ارتباطات به عنوان اولین سخنران پنجمین مراسم رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب.

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۱۳ کد : ۳۳۸۲

دکتر ناظمی به ویژگیهای موفقیت و موفق بودن انسانها در پردازش ایده های نوپرداخت و اظهار کرد: باید ببینیم انسانهای موفق دارای چه ویژگی و خصوصیاتی هستند؟ یکی از ویژگیهای اصلی این افراد رویا پردازی می باشد و افراد مانند والت دیسنی،استیو جابز و در عالم سیاست مارتین لوتر کینگ دارای این خصوصیات بودند و همه ما انسانها دارای این ویژگی مهم هستیم و ما باید بتوانیم انسانهای باور پذیر،مهییج،بی باک، و در کنار آن دارای رویا و امیدباشیم و این رویا  با تلاش و پشتکار قابل تحقق است.

معاون وزیر ارتباطات و فن آوری به ویژگیهای استارت آپ اشاره و بیان داشت: رویداد امروز به این معنی نیست که همه شما باید کارآفرین یا تولید کننده اپلیکیشن باشید،بلکه این رویداد باید چشم انداز وچهارچوب فکری و روحیه شما راتغییر دهد، به شما مهارت ارائه ایده نو،مهارت جمع کردن پشتیبانان ایده، مهارت تسریع و تشریح ایده را بدهد و استارت آپ مهارتی است که باید بیاموزیم و ما اینجا هستیم که باید بتوانیم این رویاها را تقویت کنیم و امیدوارم در این رویداد همه مهارتها،چشم اندازها و تغییرات اتفاق بیافتد.