دکتر ملکی فر معاون صندوق نوآوری و شکوفایی سخنران پنجمین مراسم رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب.

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۰:۱۸ کد : ۳۳۸۳

دکتر ملکی فر بر حمایت از استارت آپ و ایده های نو و جدید تاکید و خاطر نشان کرد: آمده ام از طرف صندوق  نو آوری به شما قول بدهم که ما حامی ایده های نو و جدیدهستیم و تا دو سال آینده در مسائل مالی  هیچ مشکلی نخواهیم داشت.

معاون صندوق نو آوری و شکوفایی به امکانات این سازمان اشاره و در حمایت از ایده های نو تاکید داشت: از ویژگیهای مهم استارت آپ ها داشتن زمان کافی، تیم تشکیل دهنده و توسعه محصول می باشد که ما در صندوق نوآوری و شکوفایی  با وجود برنامه مدون، فضای مناسب،منابع و تجهیزات آماده کمک با عنوان شتاب دهنده، به ایده های شما هستیم.