هفتمین جلسه دور همی سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۴ کد : ۳۶۳۵

هفتمین نشست از سلسله جلسات راه اندازی سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار گردید

این جلسه با حضور دکتر حمیدی مشاور عالی ریاست دانشگاه،دکتر اسماعیلی زاده از برنامه علمی استان تهران، خانم دکترداداندیش رئیس واحد،دکتر پیشگر رئیس مرکز رشد،خانم زینال نژاد رئیس مرکز تحقیقات صنعت و سلامت و جمعی از اعضای هیات علمی واحد روز سه شنبه مورخ 98.5.8 در سالن کنفرانس ساختمان ستادی واحد تهران غرب برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی واحد، بنا به تصمیم اعضای شرکت کننده در این جلسه، مقرر گردید کارگاه یک روزه با عنوان" دانشگاه حل مسئله با تمرکز بر طراحی آموزشهای مبتنی بر مسئله" ویژه اعضای هیات علمی، روز چهارشنبه مورخ 98.5.16 از ساعت (8 صبح لغایت 20 شب) در سالن همایش دانشکده علوم انسانی مجتمع پیامبر اعظم(ص) برگزار گردد.

در پایان این نشست، مباحثی به صورت سخنرانی از طرف دکتر شمسایی از اعضای هیات علمی گروه آموزشی عمران واحد ارائه شد که دوستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.