تجلیل از کارکنان و اعضای هیات علمی جانباز و رزمنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۳ کد : ۳۶۴۹

به گزارش روابط عمومی واحد، بمنظور ارج نهادن به خدمات گرانقدر جانبازان و رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی از کارکنان و اعضای هیات علمی رزمنده و جانباز دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تجلیل شد.

در این نشست خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب  از دلاوریها و رشادتهای رزمندگان، ایثارگران، جانبازان تشکر کرد و جانفشانی و ازخودگذشتگی شهداء را ارزنده و جاودان برشمرد.

وی باتأکید بر فرموده مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب درخصوص نهادینه شدن اخلاق و معرفت در بین جوانان و اینکه دانستن خاطرات و رویدادهای هشت سال دفاع مقدس برای نسل جوان ضروری است گفت: دانشجویان و دانشگاهیان باید با فرهنگ دفاع مقدس آشنا شوند و بهترین مکان برای شناساندن ایثارگری‌ها، فداکاری‌های رزمندگان، دانشگاه است.

در ادامه دکتر توحیدی جانباز 70% به بیان خاطراتی از  دفاع مقدس پرداخت.

در پایان جلسه  از 13 نفر اعضای هیأت علمی و کارمندان رزمنده دوران دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اعطای لوح تقدیر وهدایایی تجلیل به عمل آمد.