حضور واحد تهران غرب در نمایشگاه بین المللی تهران به مناسبت هفته پژوهش همراه با تصاویر منتخب

۲۹ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۴۴ کد : ۳۶۸
بدینوسیله به اطلاع می رساند :

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در شانزدهمین نمایشگاه بزرگ پژوهش،فناوری و فن بازار کشور که از تاریخ 23 الی 26 آذرماه سال جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار گردید شرکت داشت .در این نمایشگاه پنج هزار طرح و محصول فناورانه در 27000 متر مربع فضای نمایشگاه ارایه شده بود.

درروز افتتاحیه نمایشگاه مصادف با 23 آذزماه،دکتر داداندیش رئیس واحد تهران غرب ضمن حضور در نمایشگاه از غرفه واحد بازدید داشته و ضمن تشکر از عوامل غرفه واحد درخصوص توسعه فعالیت های پژوهشی و فناورانه با امیر عضدی معاون پژوهشی دانشگاه گفتگو داشتند .

دکتر واشقانی فراهانی معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر ثمری مدیرارتباط با صنعت و جامعه نیز به همراه مدیران آن معاونت با حضور در این نمایشگاه ضمن بازدید از دستاوردهای پژوهشی پژوهشگران مختلف واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، از غرفه واحد تهران غرب دیدن نمودند و با حضورسرکار خانم مهندس طباطبایی مدیر کل دفتر توسعه ی علم و علم سنجی و دکتر عزیزی سرپرست دفتر برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان واحد در جریان بخشی از دستاوردهای پژوهشی این واحد از قبیل ربات پرنده ، ربات امدادگر ،ربات تعقیب خط و ربات آتش نشان قرار گرفتند.

در روزهای 24 و 25 آذر ماه غرفه ی واحد تهران غرب به فعالیت خود در نمایشگاه پژوهش ،فناوری و فن بازار ادامه داد و مورد بازدید جمعی از بازدیدکنندگان قرار گرفت.

در روز پایانی نمایشگاه مصادف با پنجشنبه 26 آذرماه حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور و وحید احمدی معاون پژوهشی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری از غرفه فن بازار دانشگاه آزاد اسلامی و سایر غرفه های دیگر واحد های این دانشگاه از جمله واحد تهران غرب بازدید کردند .

ایشان در کل با اشاره به بازدید خود ازدستاوردهای پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با بخش خبری فرهیختگان گفتند : خوشبختانه محصولات بیشتر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به سمت تجاری شدن حرکت کرده و شواهد حاکی از آن است که مجموعه محققان ،استادان و فارغ التحصیلان این دانشگاه به سمت تشکیل شرکت های دانش بنیان روی آورده اند.او با بیان اینکه در حال حاضر ۵۶۲ شرکت دانش بنیان در ۷۱ مرکز رشد ایجاد شده است ادامه داد: بیش از نیمی از این شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد طی ۲ سال گذشته در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس شده است که جای خرسندی دارد.به اعتقاد دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس شرکت های دانش بنیان و گسترش فعالیت های اقتصاد دانش بنیان می تواند وابستگی دانشگاه به شهریه دانشجویان را کاهش دهد.او با بیان اینکه خود دانشگاه آزاد اسلامی می تواند یکی از بازارهای اصلی و بزرگ محصولات شرکت های دانش بنیان تلقی شود ادامه داد :به همین سبب مسیولان و مدیران واحدهای دانشگاه موظفند تمام محصولات دانش بنیان که در سایت آزاد اکسپو معرفی و تجاری شده اند در اولویت خرید های خود قرار دهند او تاکید کرد حوزه پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی امروز دیگر به تولید مقالات علمی منحصر نشده و فعالیت های این حوزه عمدتا به سمت رفع نیاز های کشور در حال حرکت است .