دیدار خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اعضای کانون گردشگری

۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۹ کد : ۳۶۸۰

به گزارش روابط عمومی واحد، جلسه ای با حضور خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری واحد و رئیس مجتمع پیامبر اعظم (ص)، دکتر عزیزی رئیس دانشکده مدیریت، دکتر پیرمحمدزاده استاد گروه مدیریت گردشگری، آقای صادقی دبیر کانون گردشگری و تیم تشریفات کانون گردشگری در دفتر مجتمع برگزار شد.

در این جلسه خانم دکتر داداندیش طی سخنانی، ضمن قدردانی از اعضای تشریفات کانون گردشگری، بمنظور تعامل و همکاری با دانشگاه،  به بحث و تبادل نظر در حوزه صنعت گردشگری پرداختند.

وی افزود: با توجه به شور و  انگیزه ای که در دانشجویان رشته های مدیریت هتلداری واحد دانشگاهی تهران غرب وجود دارد  امید است در آینده شاهد حضور پررنگ آنان در بخش های مختلف حوزه گردشگری باشیم.

خانم دکتر داداندیش با اهداء لوح یادبود از اعضای تیم تشریفات کانون گردشگری که در برگزاری کارگاه یک روزه یادگیری مبتنی بر حل مسئله مشارکت داشتند  قدردانی کرد.