اطلاعیه شماره ۴ (مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری مقطع کارشناسی ناپیوسته)

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۷ کد : ۳۷۲۷

مدارک ثبت نام مقطع کارشناسی ناپیوسته

1. اصل شناسنامه عکس دار به همراه دو سری تصویر روشن و خوانا  از تمام صفحات شناسنامه
  2.  اصل کارت ملی به همراه دو  سری تصویر روشن و خوانا از پشت و روی کارت ملی
  3.  شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ که اخیراً تهیه و مشخصات فرد در پشت آنها نوشته شده باشد (مشمولین 12 قطعه)
  4. اصل مدرک تحصیلی (دانشنامه / گواهی موقت) دوره کاردانی و یا کارشناسی پیوسته به همراه دو نسخه تصویر آن
  5. اصل ریز نمرات تأئید شده مقطع کاردانی به همراه دو سری کپی از تمام صفحات
  6.  اصل کارت معافیت یا پایان خدمت جدید (هوشمند ) یا برگ لغو معافیت تحصیلی نظام وظیفه آقایان به همراه دو  سری تصویر روشن و خوانا (نکته : در صورت داشتن کارت های پایان خدمت قدیمی می بایست به پلیس + 10 مراجعه و پس از انجام مراحل تعویض کارت ، با رسید پلیس + 10 می توانند اقدام به ثبت نام در دانشگاه نمایند.)
  7. تکمیل و ارائه پیوست های شماره 2، 8

تذکر: افرادی که اصل مدرک( گواهی موقت/ دانشنامه) را در اختیار ندارند و با اخذ تعهد کتبی مبنی برتحویل مدرک مدرک تحصیلی  و ارائه گواهی انشایی معتبر و مورد قبول دانشگاه ( درج تاریخ فارغ التحصیلی حداکثر تا تاریخ 98/06/31، مشخص بودن میانگین کل فارغ التحصیلی و تسویه حساب کامل از مقطع پایه ) ثبت نام می شوند باید حداکثر یک ماه قبل از اتمام نیمسال اول سال تحصیلی اصل مدرک خود (گواهی موقت) را ارائه کنند، در غیراین صورت چک یا سفته ای به مبلغ 10،000،000 ریال (معادل یک میلیون تومان) بابت تضمین تحویل مدرک به واحد/مرکز دانشگاهی تسلیم نماید.