پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بمناسب آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاهیان

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۸ کد : ۳۷۴۲ اخبار اخبار تصویری

آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان، اساتید و همکارانم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب صمیمانه تبریک عرض می کنم و امیدوارم به یاری خداوند، سال تحصیلی جدید برای شما توأم با رشد و بالندگی در تمام عرصه های علمی، فرهنگی و اجتماعی باشد.

همانگونه که  مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب تاکید نمودند " نیروی انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی؛ مهم‌ترین ظرفیت امیدبخش کشور" است، از آنجا که بیش از 4 میلیون نیروی انسانی جوان در دانشگاههای کشور مشغول به تحصیل هستند، لذا دانشگاه نقش موثر و مهمی در تربیت جوانان آگاه، متخصص، کارآمد، با انگیزه و پایبند به ارزشهای دینی و ملی و امیدوار به توسعه و پیشرفت کشور ایفا می کند.

من و همکارانم افتخار داریم که پذیرای بیش از 16 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و ارشد و دکتری هستیم. در سالهای گذشته تلاش کردیم زیست بوم مناسبی برای شما دانشجویان علاقمند به کسب دانش و مهارت فراهم آوریم، خوشبختانه اساتید بسیار علاقمند و مجرب و برجسته ای در این واحد دانشگاهی با ما همکاری دارند. این واحد دانشگاهی سعی دارد در زمینه نوآوری و فن آوری در آموزش و پژوهش و کارآفرینی پیش قدم باشد تا رشد و تعالی فرزندانمان را در محیط مناسب با امکانات روز شاهد باشیم. شعار ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب  "آموزشهای نوآورانه، کلاس نو و دانشجوی توانمند" است.

در آغاز سال تحصیلی جدید ضمن آرزوی تندرستی و شادکامی برای شما، از شما دانشجویان، بخصوص دانشجویان ورودی جدید میخواهم تا با اتکال به خداوند متعال و با تأسی به رهنمودهای مقام معظم رهبری، استوارتر و با نشاط تر از قبل در رسیدن به مدارج بالای علمی و معنوی حرکت کرده و در پرتو سیاست ها و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی، در تحقق آینده بهتر و مطمئن تر برای خود، خانواده و کشور عزیزمان گام بردارید.

اطمینان قلبی دارم که «ما با شما فردا را بهتر از امروز خواهیم ساخت».

در پناه حق باشید

دکتر پروین داداندیش