اطلاعیه شماره ۴ (مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی ) (بدون آزمون)

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۱:۲۲ کد : ۳۷۵۴

اطلاعیه شماره ۴ (مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام حضوری دانشجویان جدیدالورود دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی( بدون آزمون

مدارک ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون)

1. اصل شناسنامه عکس دار به همراه دو سری تصویر روشن و خوانا  از تمام صفحات شناسنامه
  2.  اصل کارت ملی به همراه دو  سری تصویر روشن و خوانا از پشت و روی کارت ملی
  3.  شش قطعه عکس 4*3 تمام رخ که اخیراً تهیه و مشخصات فرد در پشت آنها نوشته شده باشد (مشمولین 12 قطعه)
  4. ارائه اصل مدرک تحصیلی به همراه دو نسخه تصویر واضح و روشن ( ارائه یکی از مدارک تحصیلی شامل: دیپلم نظام آموزشی جدید 3-3-6، دیپلم دوره چهارساله نظام قدیم آموزش متوسطه، دیپلم هنرستان نظام قدیم چهار ساله، گواهی نامه دوره پیش دانشگاهی ، مدارک کاردانی)
  5. اصل ریز نمرات تأئید شده به همراه دو سری کپی از تمام صفحات  (پذیرفته شدگانی که مدرک پایه کاردانی ارائه نموده اند)
  6.  اصل کارت معافیت یا پایان خدمت جدید (هوشمند ) یا برگ لغو معافیت تحصیلی نظام وظیفه آقایان به همراه دو  سری تصویر روشن و خوانا (نکته : در صورت داشتن کارت های پایان خدمت قدیمی می بایست به پلیس + 10 مراجعه و پس از انجام مراحل تعویض کارت ، با رسید پلیس + 10 می توانند اقدام به ثبت نام در دانشگاه نمایند.)
  7. تکمیل و ارائه پیوست های شماره 2، 3 ،  19  و 20

تذکر1: هیچ یک از پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه در دوره کارشناسی پیوسته بدون داشتن مدرک پایان تحصیلات نظام قدیم متوسطه یا گواهی اتمام دوره نظام جدید متوسطه، گواهینامه پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی مجاز نیستند حتی به صورت مشروط به عنوان دانشجو مشغول به تحصیل گردند و واحد دانشگاهی مجاز نیست  از آنان ثبت نام به عمل آورد.

تذکر2: اصل گواهی موقت پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی باید با امضای متصدی امور دفتری و مهر و امضای مدیر واحد آموزشی محل تحصیل دوره پیش دانشگاهی باشد .

تذکر3:  افرادی که گواهی موقت (موضوع بند 4) ارائه می نمایند باید ضمن تعهد کتبی مبنی بر ارائه اصل مدرک تحصیلی خود حداکثر تا یکماه قبل از اتمام اولین نیمسال تحصیلی چک یا سفته ای به مبلغ 10،000،000 میلیون ریال (معادل یک میلیون تومان) بابت تضمین تحویل مدرک تحصیلی به واحد دانشگاهی تسلیم نمایند.