مراسم معارفه سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همکاران حوزه دانشجویی- فرهنگی برگزار شد

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۵ کد : ۳۷۶۰

به گزارش روابط عمومی واحد، مراسم معارفه سرپرست دانشجویی- فرهنگی با حضور خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دکتر حیدری معاون اداری مالی واحد و کارکنان حوزه دانشجویی- فرهنگی در دفتر معاونت - دانشجویی واحدتهران غرب برگزار شد.

دراین مراسم طی حکمی از طرف خانم دکتر داداندیش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و احد تهران غرب ، آقای دکتر پیشگر بعنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی واحدتهران غرب منصوب شد.

خانم دکتر داداندیش رئیس واحد تهران غرب ضمن تبریک به دکتر پیشگر و آرزوی موفقیت برای ایشان با تاکید بر لزوم تقویت فرهنگ اسلامی و ارزشهای دینی در دانشگاه، بکار گیری ایده های جدید و تلفیق آن با تجربیات گذشته برای پیشرفت دانشگاه را ضروری دانست.

در ادامه دکتر پیشگیر به عنوان سرپرست جدید حوزه دانشجویی- فرهنگی ضمن قدردانی از ریاست واحد  گفت: امید است بتوانیم در این عرصه ضمن بهره مندی از تجربیات ارزنده همکاران در این حوزه، با تلاش بیشتر شاهد اعتلای دانشگاه باشیم .

شایان ذکر است دکتر پیشگر دارای سوابق مدیریتی از جمله؛ رئیس و معاون دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران، مدیر مرکز رشد واحد تهران غرب را در کارنامه اجرایی خود دارد.