سی دومین جلسه ارتقاء و ترفیع اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

۲۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۵ کد : ۳۸۲۷
به گزارش روابط عمومی واحد سی دومین جلسه ارتقاء و ترفیع اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب یکشنبه ۲۸ مهر ۹۸ ساعت ۸ صبح در اتاق جلسات دفتر ریاست برگزار شد.

بر اساس این گزارش ۱۶ پرونده درخواست ترفیع سالیانه اساتید هیأت علمی را داشت که از این تعداد ۱۴ فقره از پرونده های درخواست ترفیع سالیانه مورد تأیید قرار گرفت و با ۲ درخواست به دلیل به حد نصاب نرسیدن مجموع امتیازات کسب شده مخالفت شد.

دکتر گیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری، دکتر بابایی رئیس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر علی مقداری، دکتر ضیاء الدین تاج الدین، خانم دکتر فولادی سپهر، خانم دکتر رضویان، خانم دکتر محمدپور به عنوان عضو کمیته منتخب در این جلسه حضور داشتند.