برگزاری اولین شورای انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۹ کد : ۴۰۲۰

به گزارش روابط عمومی واحد اولین شورای انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، با حضور خانم دکتر داداندیش رئیس واحد، دکتر حمید رضا رحیمی، معاون پژوهش و فناوری، دکتر سید حسین پیشگر، معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر حسن گیوریان، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر ضیاءالدین تاج الدین، عضو هیأت علمی ، دکتر سیدابراهیم افجه ای، عضو هیأت علمی، دکتر اسماعیل شیعه، عضو هیأت علمی، دکتر مینو عالمی، عضو هیأت علمی، دکتر مجید توکلیان، مدیر خدمات آزمایشگاهی و نشر، مهندس ابراهیم مهری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان در اتاق جلسات مجتمع پیامبراعظم(ص) برگزار شد.

در این جلسه در خصوص  روند و چالش­های  بررسی کتب اعضای هیات علمی و دانشجویان و سیاست­های کلی واحد تهران غرب در امور نشر و مجلات، بحث و تبادل نظر گردید. همچنین درخواست اساتید و گروه­های تخصصی، در خصوص چاپ کتاب و راه ­اندازی نشریه مورد بررسی قرار گرفت.