نشست دبیران انجمن های علمی دانشجویی با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب در نشست با دبیران انجمن های علمی دانشجویی؛ مسابقات بستری مناسب جهت رشد ایده ها و تبدیل آنها به محصول و اختراع است
۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۴ کد : ۴۱۰۷

به گزارش روابط عمومی واحد؛ خانم دکتر داداندیش ضمن تبریک روز دانشجو، با بیان نقش و اهمیت انجمن های علمی گفت: سیاست دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران غرب همواره حمایت از فعالیتهای دانشجویی بوده است.

وی ضمن اعلام حمایت و مساعدت از انجمن های علمی خواستار پویایی بیشتر در ارائه و برگزاری فعالیت های علمی مطابق با سر فصل بودجه شد و افزود: مسابقات بستری مناسب جهت رشد ایده ها و تبدیل آنها به محصول و اختراع است

در ادامه  این جلسه دانشجویان مشکلات انجمن‌های علمی را مطرح کرده و مسئولان به سؤالات حاضران پاسخ دادند.همچنین در این جلسه مقرر شد، جلساتی جهت رفع مشکل انجمن های علمی با حضور رئیس واحد، به طور متناوب ادامه داشته باشد.

براساس این گزارش، مدیران گروه، نمایندگان برخی از انجمن ها که در مراحل اخذ مجوز تأسسیس هستند، انجمن های علمی مهندسی عمران، برق، کامپیوتر، مکانیک  صنایع، معماری، طراحی صنعتی، محیط زیست، مدیریت، آموزش زبان انگلیسی،  در این نشست حضور داشتند.