تقدیر از نرگس آزادوار، دانشجوی نمونه در بزرگداشت روز دانشجو توسط دکتر طهرانچی

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۱ کد : ۴۱۱۴
آیین بزرگداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد تهران مرکزی در مجتمع آموزشی ولایت واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، آیین بزرگداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری واحد تهران مرکزی در روز دوشنبه ۱۸ آذرماه ۹۸ و با حضور باشکوه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه های آزاد اسلامی استان تهران در مجتمع آموزشی ولایت واحد تهران مرکزی برگزار شد.

براساس این گزارش، در این مراسم باشکوه، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب نیز در جمع دانشجویان این واحد دانشگاهی حضور داشتند.

گفتنی است در این مراسم از دانشجویان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر بعمل آمد. نرگس آزادوار، دانشجوی نمونه دکتری رشته مهندسی عمران واحد تهران غرب نیز بعنوان دانشجوی نمونه دانشگاه آزاد اسلامی سال ۱۳۹۸، از دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، لوح تقدیر دریافت کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی روز دانشجو دانشجوی نمونه