دومین روز هفتمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت اینترنت اشیاء با حضور دانشجویان و صاحبان ایده در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۱۳۰

دومین روز هفتمین رویداد آموزشی و تجربی ایده تا عمل با محوریت اینترنت اشیاء با حضور دانشجویان و صاحبان ایده در دانشکده فنی و مهندسی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد، در دومین روز هفتمین رویداد آموزشی، تجربی ایده تا عمل،  ایده پردازان ضمن ارائه توضیحات مجدد درباره ایده خود هر کدام به تشکیل تیم پرداخته طوریکه به مدت دو روز فرصت دارند جنبه های مختلف تجاری ایده خود را بررسی کرده و به داوران ارائه دهند. در ادامه مِنتورهای مربوطه به آموزش  کلی و تخصصی در زمینه کارآفرینی و  کسب و کار به ایده پردازان پرداختند

شایان ذکر است، در حین برگزاری رویداد، کارگاهی بمنظور آشنایی شرکت کنندگان با بوم کسب و  کار و طرح توجیهی توسط مهندس خاجی، یکی از منتورهای رویداد ارائه گردید.

این برنامه تا پایان روز جمعه مورخ 98/9/22 و با داورهای تیم ها و اهدای جوایز به کار خود پایان خواهد داد.