کارگاه تخصصی و تبیینی باموضوع، آئین نامه آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری ویژه استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۰۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۲ کد : ۴۱۸۷

به گزارش روابط عمومی واحد، به همت معاونت فرهنگی - دانشجویی، گارگاه آموزشی تبیین دقیق و ارائه راهکارهای عملیاتی برای اجرایی شدن دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری، ویژه استادان (خانم و آقا) طی دو روز مجزا با حضور آقای دکترنیکومنش و خانم دکتر زرنگار، در سالن جلسات دانشکده علوم انسانی با عنوان حجاب و آراستگی برگزار شد.

بالا بردن سطح آگاهی  دانشگاهیان از طریق تبیین دیدگاه های اسلام در خصوص عفاف و پوشش، آسیب های اجتماعی و تحکیم ارزش ها، مبانی استحکام روابط خانواده، مهارت های زندگی وسبک زندگی اسلامی- ایرانی از اهداف این کارگاه بود، که به مفهوم شناسی، ضرورت و گونه شناسی حجاب پرداخته و حجاب در سه حیطه، پوشش،  رفتار و گفتار تعریف شد.

در ادامه، حجاب درادیان ابراهیمی(یهود، مسیحیت و اسلام) از لحاظ فقهی، احکام و فرهنگی در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گرفت و با ارائه مستنداتی از کتب مقدس، برای هر کدام از ادیان الهی تصاویری از پوشش  وحجاب در قالب اسلاید و پاور پوینت برای استادان نمایش داده شد.

پایان این جلسه، جزئیات رعایت آیین نامه پوشش و رفتار در دانشگاه به صورت پرسش و پاسخ به تفصیل بیان شد.

در این کارگاه آموزشی، دکتر پیشگر معاون فرهنگی – دانشجویی، استادان گروههای مختلف آموزشی و کارشناسان فرهنگی حضور داشتند.