تفاهم نامه برگزاری مشترک جشنواره ملی ساحل پاک با شرکت ساحل پاک ایرانیان به محوریت محیط زیست امضاء شد.

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۳ کد : ۴۲۰۰

به گزارش روابط عمومی واحد، تفاهم نامه برگزاری مشترک جشنواره ملی ساحل پاک با شرکت ساحل پاک ایرانیان به محوریت محیط زیست با حضور دکتر داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، مهندس آرین ایران پور، مهندس امیرحسین برجعلی، نمایندگان شرکت ساحل پاک ایرانیان، دکتر لشکری زاده، مدیرکل حوزه ریاست و دکتر رضویان، مدیرگروه محیط زیست واحد امضاء شد.

دکتر داداندیش، ضمن آرزوی موفقیت برای برگزار کنندگان جشنواره، ابراز امیدواری کرد با پتانسیل موجود در واحد تهران غرب، برگزاری همایش، جشنواره، مسابقات و استارت آپ جهت ارتقای سطح علمی پژوهشی واحد و دانشجویان مثمر ثمر خواهد بود.

اولین دوره این جشنواره با سه محور برگزاری کنفرانس در اردیبهشت سال آینده و استارت آپ، مسابقه عکاسی، همایش پاک سازی سواحل و مسابقه در اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.