بازدید معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب از روند برگزاری امتحانات پایان نیمسال اول ۹۹-۹۸

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۴ کد : ۴۲۲۰

به گزارش روابط عمومی واحد، همزمان با شروع امتحانات پایان ترم نیمسال اول 99-98 دکتر گیوریان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد با حضور در دانشکده فنی و مهندسی به همراه دکتر بابایی رئیس دانشکده  از روند برگزاری امتحانات بازدید کرد.

دکتر گیوریان در این بازدید با قدردانی از عوامل اجرایی، روند برگزاری امتحانات را مطلوب دانست و به اجرای قانون ، رعایت نظم و ایجاد فضای مناسب برای آرامش دانشجویان تأکید کرد.

وی اظهار کرد: «آموزش یکی از مهم‌ترین بخش‌های دانشگاه است و برگزاری سالم و منظم و باکیفیت امتحانات اعتبار علمی دانشگاه را افزایش می‌دهد. حوزه معاونت آموزشی و همه عوامل اجرایی و مسئولان دانشگاه موظفند در راستای اهداف و برنامه‌ریزی دانشگاه حرکت کنند»
 امتحانات پایان ترم نیمسال اول
99-98 دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران  غرب از  14 دی ماه   آغاز و تا آخر دی ماه ادامه خواهد داشت.