اولین جلسه تفسیر موضوعی قرآن کریم با محوریت معرفت فاطمی در واحدتهران غرب برگزار شد

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۴ کد : ۴۲۲۵

به گزارش روابط عمومی واحد، اولین جلسه تفسیر موضوعی قرآن کریم با محوریت معرفت فاطمی با حضور حجت الاسلام دکتر محمدی، نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، اساتید، کارکنان، دانشجویان بعد از نماز ظهر و عصر در نمازخانه مجتمع پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

دراین جلسه حجت الاسلام محمدی اظهار داشت: امام صادق (ع) در تفسیر فرات کوفی درباره سوره قدر و بیان فضلیت حضرت فاطمه (س) میفرماید: فاطمه (س) بهتر از 1000 ماه حکومت بنی امیه است.

وی با استناد به این تفسیر درباره شهادت سردار سلیمانی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی بهتر از حکومت همراه با کدخداست.

حجت الاسلام محمدی افزود: همانطور که حضرت فاطمه (س) برای دفاع از ولایت پشت در رفتن را انتخاب کرد، امام حسین (ع) رفتن به کوفه یعنی شهادت را انتخاب کرد، سردار بزرگ ما هم برای حفظ نظام و انقلاب  شهادت را انتخاب کرد.

نماینده نهاد رهبری در واحد تهران غرب بیان کرد: با شهادت سردار، فتنه ها خواهد خوابید و کاخ ها سرنگون خواهد شد و انقلاب جهش دیگری رو به جلو تجربه خواهد کرد

وی در پایان سخنان خود در فضلیت شب قدر و حضرت فاطمه (س) گفت: شب قدر زمان نزول قرآن است، شب قدر بخاطر عظمتش مجهول است و محل قبر و شهادت حضرت فاطمه (س)  مجهول است، شب قدر دارای برکت فراوان است و حضرت فاطمه (س) خیر کثیر پیامبر است، شب قدر استمرار قرآن است.