نشست تخصصی با موضوع «تمدن نوین اسلامی متناظر بر بیانیه گام دوم انقلاب» توسط پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۰۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۹ کد : ۴۲۷۰

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست تخصصی با موضوع "تمدن نوین اسلامی متناظر بر بیانیه گام دوم انقلاب" توسط پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور دکتر رحمت حاجی مینه، مدیر گروه پژوهشی مطالعات راهبردی پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر احمدزاده، مدیر اجرایی پژوهشکده علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا گلشنی، معاون پژوهشی مرکز تعالی علوم انسانی و هنر و دکتر پارسا، مدرس دانشگاه پیام نور، اساتید و دانشجویان واحد تهران غرب در سالن جلسات دانشکده علوم انسانی مجتمع پیامبر اعظم برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر حاجی مینه، اظهار کرد:  یکی از فعالیتهای پژوهشکده تمرکز بر بیانه گام دوم میباشد که مسئولیت آن به گروه پژوهشی مطالعات راهبردی واگذار شده است.

وی افزود: در این راستا تاکنون سلسله نشستهایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و تهران شمال برگزار شده است و سومین نشست در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در حال برگزاری می باشد.

دکتر احمدزاده، مدیر اجرایی پژوهشکده با ارائه گزارشی از  ساختار پژوهشکده و فعالیت های آن گفت: سه گروه متشکل از گروه پژوهشی مطالعات راهبردی، مطالعات بنیادی و مطالعات تحقیقات میدانی در پژوهشکده علوم اجتماعی و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت دارند و همچنین در خصوص بیاینه گام دوم، ده استان بعنوان استانهای معین قرار است سلسله نشستهای تخصصی با عناوین مختلف را  در واحدهای مختلف برگزار کنند.

وی با بیان اینکه پژوهشکده در کنار گام دوم فعالیت های دیگری نیز دارند افزود: از استادان و کارکنان می خواهیم تا اگر طرح، ایده و پژوهشی درخصوص سواد انقلابی و یا آسیب های اجتماعی با تکیه بر مفاسد اخلاقی دارند به پژوهشکده اعلام نمایند.

در ادامه دکتر علیرضا گلشنی، و دکتر پارسا، پیرامون تمدن نوین اسلامی متناطر با گام دوم انقلاب به ایراد سخنرانی پرداختند.

این نشست با پرسش و پاسخ حاضرین به پایان رسید.