نشست عمومی گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۰ کد : ۴۲۸۴

به گزارش روابط عمومی واحد، نشست عمومی گروه معارف اسلامی در سالن جلسات دانشکده علوم انسانی مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

این نشست با تلاوت آیات نورانی قرآن کریم توسط دکتر محمد حسین سیفی عضو هیأت علمی گروه معارف آغاز گردید. سپس خانم دکتر  عالیه نوری مدیر گروه معارف با تسلیت ایام فاطمیه (س)  و گرامیداشت یاد و خاطره سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، به ارائه گزارشی از فعالیت های گروه معارف اسلامی واحد درنیمسال (99-98) در زمینه کلاس های آموزشی، مشاوره، کرسی های آزاد اندیشی، اردوی معارفی و کمیته های تخصصی گرایش های گوناگون دروس معارف اسلامی پرداخت.

در ادامه معارفه حجت الاسلام محمدی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب،  با اعضاء گروه صورت پذیرفت و مدیرگروه با آرزوی توفیق روزافزون الهی برای ایشان خواستار حمایت، هدایت و نظارت بیش از پیش نهاد، نسبت به فعالیت ها و عملکرد این گروه آموزشی گردید.

سپس حجت الاسلام محمدی در سه محور، جایگاه و رسالت فعالیت گروه معارف اسلامی، تبیین بیانه گام دوم انقلاب اسلامی و خطبه های ارزشمند مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران مطالبی ایراد کرد.

در پایان هر یک از حاضران با معرفی خود به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات درباره مأموریتها و فعالیتهای گروه در ترم گذشته و آتی پرداختند. و جلسه با ذکر صلوات به پایان رسید.